#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Extra dedigin sen kendi kalene atıyorsun gol , tamamen bu da basiretsizlik o golde selcuga dek geldi . Mustafa Sarp elinden geldigince oynuyor . O ilk 11'de oynuyorsa demek ki senin o bölgende bir sıkıntı oldugu aşikar . Mustafa Sarp rotasyonda kullanılabilcek bir oyuncudur kesinlikle ilk 11 degil .

Sadece gol olarak düşünme selçuk dün bir tane pas hatası veya top kaptırdığını görmedim ben.

Extra dedigin sen kendi kalene atıyorsun gol , tamamen bu da basiretsizlik o golde selcuga dek geldi . Mustafa Sarp elinden geldigince oynuyor . O ilk 11'de oynuyorsa demek ki senin o bölgende bir sıkıntı oldugu aşikar . Mustafa Sarp rotasyonda kullanılabilcek bir oyuncudur kesinlikle ilk 11 degil .

göbekli kabizittin efendiyede milyarları versen elinden geldiğince oynar elbet.. nedir bu elinden geldiğince oynamakdaki kıstas?? sarp olsa olsa top taşıyıcıı olur bizim takımda

Adamın ne suçu var yeteneği bu kadar sırf beleş diye 29 yaşında alanlar utansın

Bursa onu gonderdi zirvede be:D orta sahadan 4-5 adamı yollıcaksın sezon sonu olay biticek.barıs topal sarp ayhan falan bunlar bu takımda oldugu surece orta sahada sakinlikmiş, top yapmakmış unutalım.

Elinden geldiğince oynasa ne yazar? Elinden fazla birşey gelmiyor işte. Hadi hücuma çıkarken, fazla katkı yapamıyor, bunu anladık, defansif olarak yaptığı birşey var mı? sayesinde 4-2-3 oynuyoruz.

Hatta 4-2-3 değil, 4-0-3 oynuyoruz. Elano ve Topal ında birşey oynadığı yok son haftalarda

Takımda ortasaha diye birşey yok, şaka gibi

Aslında gerçektende kızmamak lazım Sarpa Kapasitesi bukadar yetenekleri kısıtlı tipik bir anadolu topcusu.Bizi Sarp'a muhtaç bırakanlar utansın.

Yangindan mal kacirir gibi bedavaya Leo ve Sarp'lari alirsan yilin en onemli macindan sonra HUEYT diye yazdirirsin taraftara tabi, anormal bir yani yok.

inş. altaydan alınan gençle, ali turan bu ve bunlar gibi çıkmaz.Yoksa önümüzdeki sene de aynı şeyleri yazar dururuz..

Bu adam Çorumspor da bile sırıtır.O kadar düz,o kadar etkisiz eleman.Ne yaptığını bilmiyor.Sezon sonu hemen gitmeli.Yanına da Servet,M.topal,Ayhan,Zan'ı almak kaydıyla

Adam aslen ön libero, ama orta sahada oynuyor mecbur. Eleştirirken bunu da göze alın lütfen beyler.

Bu adam beni hasta edecek.Bir insan bu kadar panik atak olabilir.Raht ol biraz ya.Top ayağına gelince seke seke yürüyo adeta.

Futbol basit bi oyun.Ön libero oynamıyo ondan kötü diye sığınmak abest.

Adam zaten ön libero mantığında oynuyo,adam durdurmak için,pres yapmak için sahada ama o işi de yapamıyo..Kimse bu adamdan adam geç, mükemmel paslar at, gool at demiyo.Pres yapsın yanındaki adama pas atsın ama onu da yapamıyo !! O zaman ne işe yarıyosun arkadaş ?

Futbol basit bi oyun.Ön libero oynamıyo ondan kötü diye sığınmak abest.

Adam zaten ön libero mantığında oynuyo,adam durdurmak için,pres yapmak için sahada ama o işi de yapamıyo..Kimse bu adamdan adam geç, mükemmel paslar at, gool at demiyo.Pres yapsın yanındaki adama pas atsın ama onu da yapamıyo !! O zaman ne işe yarıyosun arkadaş ?

aynen öle işi adam durdurmak, ince paslarla gol hazırlamak yada gola tmak değil... ama dün hayret edecek kadar panik oynadı... fener resmen elini kolunu sallaya sallaya geçti ortasahayı ve bu adam yoktu ortada...

Ah be mustafa maçın ilk dakikasında pas yerine kaleye vursaydın top birine çarpıp gol olabilirdi maçta çok şey değişirdi bunu değerlendirmedin be mustafa sarp..

Fener maçında ben hiç göremedim Mustafa'yı nedense sahada varlığı yokluğu belli değil.

Geri
Üst Alt