#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Topal'ı, Valencia istiyor. Üyeler Bank Asya diyor. Valencia'dan daha mı iyi biliyorsunuz kardeşim :D

baskanina inanmayan biri daha

adam alkip birebir roportajda kimseye teklif yok diyor sizde hala topal valenciada diyorsunuz

hele bi gitsin

hadi gitti diyelim bi kadroya girsin

olmamis seyleri referans gostererek adamin sahada yaptiklarini nasil gormezsiniz

hic abartmiyorum turkiyenin en kolay calim yiyen on liberosu

baskanina inanmayan biri daha

adam alkip birebir roportajda kimseye teklif yok diyor sizde hala topal valenciada diyorsunuz

hele bi gitsin

hadi gitti diyelim bi kadroya girsin

olmamis seyleri referans gostererek adamin sahada yaptiklarini nasil gormezsiniz

hic abartmiyorum turkiyenin en kolay calim yiyen on liberosu

Ya bi git be her başlıkta Topal. Yeter ya :D :asd:

gaza getiriyosunuz:)

ama yani antalyaya ezilen takimdan hic kimseyi tutmasak yeridir yani o kadar sinir doluyum

patlayacaktim mactan sonra allahtan FR cikti gazimi aldi bu adamlar bes para etmez diyerek

umutlandirdi gene:)

Rijkaard hakkında konuşulcak çok şey var aslında ama neyse zamanı gelince konuşucaz zaten.

Mustafa nın bi pozisyonda JO önüne indiriyo son anda Yalçın dokunmasa Sarp karşı karşıya ya aslında şans da lazım :S

Mustafa lig maçları için iyi bir oyuncu.Gitmesi gibi birşey olmaz şu an için.

Nereye gidiyor Mustafa elimizde kalan tek ön libero :D :asd:

İyi bir alternatif olarak değerlendirilmeli. Baroni'den Selçuk'tan neyi eksik.

Kesinlikle gönderilmeli. Alt yapıdaki Cumhur bundan daha iyi. Buna şans verileceğine ona şans verilsin.

Ön liberoda bu sezon oynayabilir rahatça.Bi 30 maçın 20-25 inde iyi performans gösterir.

Kesinlikle kalmamali zekasi normalin altinda olan adamlarin galatasaryda isi yok . Bos adama 5m den pas atamiyorsa bize yakismayan bir oyuncudur

Geri
Üst Alt