- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: #16 Mustafa Sarp
mustafa sanada güle güle hadi
mustafa sanada güle güle hadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suç onu alan yönetimde. Bedava kazmalar doldu takıma. Sarp, Zan, Topal... Milyonluk kazma Elano.
PSV Ajax Feyenoord AZ hiç olmadı Twente'ya satılmalı. Sarp'a sıcak bakacaklardır. Ne de olsa referansı Rijkaard.
Yonetim almadı birileri tavsiye etti: kim mi? Buyuk kaptan, buyuk teknik direktor BULENT KORKMAZ.
Seneye Real'de. Görürsünüz.![]()
![]()
Aslinda burada sanki bir ipucu var gibi. Sunu kabul edelim ki Mustafa Sarp iyi bir günunde (sezonun ilk devresi) cok pres yapan, kosan, kovalayan, ve saldiran bir adamdi. Ayrica hirsliydi, tam bir Galatasaray ruhu tasiyan, savasan bir futbolcu. Lakin kapasitesinin sinirli oldugunuda göz önünde bulundurmakta fayda var, benim düsüncem su yönde. Eger Bülent kaptan kalsaydi, takimin cogu kismi yerli, ve savasan futbolculardan olusacakti. Bence buda bizi sampiyon yapardi, ama Avrupa'da ne kadar basari elde ederdik bilemem. Bu sadece benim düsüncem, sanki Bülent hoca kalsaydi kendisi gibi hirsli adamlar alacakti, bugünlerde "SAVASAN" takim istiyoruz cümleleri barindiran bir kadro kuracakti. Saglik olsun, gerci ben Rijkaard icin gelecek sezon ümitliyim o ayri.
Yonetim almadı birileri tavsiye etti: kim mi? Buyuk kaptan, buyuk teknik direktor BULENT KORKMAZ.
Kayseri Erciyes oyuncusunu gelip oyuncu yaparsan takıma böyle olur işte.
Sarp
Özbek
Leo Franco
Elano
Topal
ancak Bank Asya 1.lig de oynarlar o kalitede oynadılar bu sezon.Yazık!!!