#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

mustafa sanada güle güle hadi

Ben olsam paf takıma yollarım ona en büyük hakaret bu olur.

Suç onu alan yönetimde. Bedava kazmalar doldu takıma. Sarp, Zan, Topal... Milyonluk kazma Elano.

PSV Ajax Feyenoord AZ hiç olmadı Twente'ya satılmalı. Sarp'a sıcak bakacaklardır. Ne de olsa referansı Rijkaard. (dalga geciyorum)

Yonetim almadı birileri tavsiye etti: kim mi? Buyuk kaptan, buyuk teknik direktor BULENT KORKMAZ.

Aslinda burada sanki bir ipucu var gibi. Sunu kabul edelim ki Mustafa Sarp iyi bir günunde (sezonun ilk devresi) cok pres yapan, kosan, kovalayan, ve saldiran bir adamdi. Ayrica hirsliydi, tam bir Galatasaray ruhu tasiyan, savasan bir futbolcu. Lakin kapasitesinin sinirli oldugunuda göz önünde bulundurmakta fayda var, benim düsüncem su yönde. Eger Bülent kaptan kalsaydi, takimin cogu kismi yerli, ve savasan futbolculardan olusacakti. Bence buda bizi sampiyon yapardi, ama Avrupa'da ne kadar basari elde ederdik bilemem. Bu sadece benim düsüncem, sanki Bülent hoca kalsaydi kendisi gibi hirsli adamlar alacakti, bugünlerde "SAVASAN" takim istiyoruz cümleleri barindiran bir kadro kuracakti. Saglik olsun, gerci ben Rijkaard icin gelecek sezon ümitliyim o ayri.

Aslinda burada sanki bir ipucu var gibi. Sunu kabul edelim ki Mustafa Sarp iyi bir günunde (sezonun ilk devresi) cok pres yapan, kosan, kovalayan, ve saldiran bir adamdi. Ayrica hirsliydi, tam bir Galatasaray ruhu tasiyan, savasan bir futbolcu. Lakin kapasitesinin sinirli oldugunuda göz önünde bulundurmakta fayda var, benim düsüncem su yönde. Eger Bülent kaptan kalsaydi, takimin cogu kismi yerli, ve savasan futbolculardan olusacakti. Bence buda bizi sampiyon yapardi, ama Avrupa'da ne kadar basari elde ederdik bilemem. Bu sadece benim düsüncem, sanki Bülent hoca kalsaydi kendisi gibi hirsli adamlar alacakti, bugünlerde "SAVASAN" takim istiyoruz cümleleri barindiran bir kadro kuracakti. Saglik olsun, gerci ben Rijkaard icin gelecek sezon ümitliyim o ayri.

Savaşıyor ama kesinlikle pres yapamıyor.

Bugünkü maçta bir pozisyonda vurduğu top rakibe çarparak havalandı. Bu da topu takip etmeye devam etti. Ancak top o sırada büyük bir hızla topaç gibi geriye doğru dönüyordu. Bunu ben televizyondan rahatça farkettim. Sonra bu arkadaş topa doğru hamlesini yaptı, o esnada yere değen top tabi ki geriye doğru falso aldı ve bu akıllı topu kaybetti. Bu çok basit gibi görünen pozisyon bana bunun futbol bilgisi, pozisyon alma yeteneği, ve top fiziği hakkındaki bilgisi konusundaki fikirlerimi sağlamlaştırdı.

Kendisi bence sıradan bir Bank Asya 1. Lig takımının yedek ön liberosu kıvamındadır. Daha fazlası değil.

Kayseri Erciyes oyuncusunu gelip oyuncu yaparsan takıma böyle olur işte.

Sarp

Özbek

Leo Franco

Elano

Topal

ancak Bank Asya 1.lig de oynarlar o kalitede oynadılar bu sezon.Yazık!!!

Panik atak bu adam top ayağına gelince heyecan yapıyor. 3.lig topçusu.

Sarp ı yardımcı forvet forvet arkası gibi oynatanlar utansın Rijkaard erciyes i bile çalıştıramaz Sarp en azından orda oynamış.

trtde gs muhabirliği yada gs basın sözcülüğü

yada real madridde xabinin yanı

seçsin sarp

Kayseri Erciyes oyuncusunu gelip oyuncu yaparsan takıma böyle olur işte.

Sarp

Özbek

Leo Franco

Elano

Topal

ancak Bank Asya 1.lig de oynarlar o kalitede oynadılar bu sezon.Yazık!!!

çok büyük abartmışsn elano için

Topal'ı, Valencia istiyor. Üyeler Bank Asya diyor. Valencia'dan daha mı iyi biliyorsunuz kardeşim :D

Geri
Üst Alt