#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

İlk yarı tutuktu ancak ikinci yarıdaki oyununu beğendim.Ancak daha çok çalışması, biraz daha cesur oynaması lazım.Mesela Baros'la verkaçı çok iyiydi.Zamanla üzerindeki çekingenliği atacağını düşünüyorum.

İlk yarı tutuktu ancak ikinci yarıdaki oyununu beğendim.Ancak daha çok çalışması, biraz daha cesur oynaması lazım.Mesela Baros'la verkaçı çok iyiydi.Zamanla üzerindeki çekingenliği atacağını düşünüyorum.

Valla bana 18'in dışında kalacakmış gibi geliyor.. Ama umarım Mustafa takır takır oynar, yanılan da ben olurum..

özür dilerim sizlerden ama kime dediğimi eminimki herkes biliyodur.

Kesinlikle geldiği yere gönderilmeli.. Sıradan bir oyuncu bile değil bence.. Sıfır adam sıfır.. Bu takımda yedek bile olmaması lazım.. Neden alındığını da bilmiyorum.. Sormak lazım yöneticilere..

Bursaspor'da gösterdiği performansın ve bedelsiz oluşunun etkisiyle alındı.. Ama üzülerek söylüyorum ki, Galatsasaray oyuncusu değil..

Oğuz Serdar da aynı fikirde. :asd: akıl hocan. ahahhahaha.

Benle bir ilgisi yok, 4-3-3 diyorsun, o bölgede yaratıcılığa gerek yok diyorsun, tamam S. Keita'ya bak o zaman. O da yaratıcı değil, gayet düz oyuncu, K. Keita'dan da daha golcü, düz haliyle de pasları, şutları, oyun anlayışı gayet kaliteli.

Olmadı van Bommel'a bak, adam 40 metreden kalecileri ağlatıyordu. Sarp gibi oyuncuya Süper Lig'de elinizi sallasanız denk gelir.

gençler futbolu benden iyi bilmiyorsunuz maalesef. ;)

benim burada dediklerim bir bir çıkıyor. isteyenler bakabilir mesajlarıma.

Sen böyle yazdın ya, öyledir eminim. Kahvehanede köy ağzıyla futbol konuşan krolar birbirine bu şekilde hitap etmiyor. Büyü de gel istersen, halı sahada öğrendin herhalde futbolun inceliklerini.

Kesinlikle geldiği yere gönderilmeli.. Sıradan bir oyuncu bile değil bence.. Sıfır adam sıfır.. Bu takımda yedek bile olmaması lazım.. Neden alındığını da bilmiyorum.. Sormak lazım yöneticilere..

Renktaş tamam kaliteli olmadığını düşünebilirsin ama Mustafa Sarp'ı bu kadaryerin dibine sokamazsın.Oyuncu dahi olmadığını iddia ediyorsun.Ancak daha takımda kaç maç oynadı ki.Ben Mustafa Sarp'ın iyi bir görev adamı olduğunu düşünüyorum.Rijkaard'ın rotasyonunda mutlaka kendisine yer bulacaktır.

Renktaş tamam kaliteli olmadığını düşünebilirsin ama Mustafa Sarp'ı bu kadaryerin dibine sokamazsın.Oyuncu dahi olmadığını iddia ediyorsun.Ancak daha takımda kaç maç oynadı ki.Ben Mustafa Sarp'ın iyi bir görev adamı olduğunu düşünüyorum.Rijkaard'ın rotasyonunda mutlaka kendisine yer bulacaktır..

Eğer Mustafa Sarp'la oynayıp bir başarı bekliyorsak bence ligten çekilelim daha iyi.. Bu adam oynarsa başarı falan hikaye kalır.. Bize vasat ya da vasatın hafif üzerinde bir oyuncu lazım değil.. Öyle bir oyuncu lazım olsaydı M.Güven oynardı orda.. Yazık Mustafa oynarken o kenarda oturuyor acaba yine kiralık mı gönderilecem diye düşünüyor..

Mustafa Sarp'la hiçbir yere gidemezsiniz.. Umarım M.Topal çabuk iyileşir.. Yoksa çekilecek dert değil bu adam.. Ne Sabri ne Kalli.. Bunlardan beter olur taraftar için.. İzleyin ve görün derim..

Lig için ideal bir adam.. Tam Bursaspor'lukmuş aslında neden aldıysak adamların elinden.. Boşuna dert alıyoruz başımıza..

İstediğiniz kadar savunun bu adamdan bir cacık olmaz.. Ben bunu bilir bunu söylerim.. Derhal kadro dışı bırakılması gerektiğini düşünüyorum o kadar da iddialıyım.. Ayrıca bu transfer çok önceden yapıldı ve alınırken Rijkaard'a sorulduğunu da zannetmiyorum çünkü sorsalardı bugün olmazdı takımımızda buna da eminim..

Eğer Mustafa Sarp'la oynayıp bir başarı bekliyorsak bence ligten çekilelim daha iyi.. Bu adam oynarsa başarı falan hikaye kalır.. Bize vasat ya da vasatın hafif üzerinde bir oyuncu lazım değil.. Öyle bir oyuncu lazım olsaydı M.Güven oynardı orda.. Yazık Mustafa oynarken o kenarda oturuyor acaba yine kiralık mı gönderilecem diye düşünüyor..

Mustafa Sarp'la hiçbir yere gidemezsiniz.. Umarım M.Topal çabuk iyileşir.. Yoksa çekilecek dert değil bu adam.. Ne Sabri ne Kalli.. Bunlardan beter olur taraftar için.. İzleyin ve görün derim..

Lig için ideal bir adam.. Tam Bursaspor'lukmuş aslında neden aldıysak adamların elinden.. Boşuna dert alıyoruz başımıza..

İstediğiniz kadar savunun bu adamdan bir cacık olmaz.. Ben bunu bilir bunu söylerim.. Derhal kadro dışı bırakılması gerektiğini düşünüyorum o kadar da iddialıyım.. Ayrıca bu transfer çok önceden yapıldı ve alınırken Rijkaard'a sorulduğunu da zannetmiyorum çünkü sorsalardı bugün olmazdı takımımızda buna da eminim..

Bu kadar keskin konuşmak şu aşamada doğru mu bilmiyorum ama Barış - Ayhan - Sarp orta sahası ile 4-3-3'ün, orta 3'lüsü ancak böyle olur işte, bugun gördük.

Arda, Transfer, Topal (Linderoth?) oynamalı o bölgede Galatasaray üst seviyede mücadele etmek istiyorsa. Rijkaard da öyle yapacaktır zaten, Tobol maçı ciddi bir referans değil tamam illa ki eleyecektir takım Tobol'u ama bazı şeyler de gün gibi ortada.

Tugay, Emre, Okan, Suat aklıma geliyor da Barış, Ayhan, Sarp bunlara bakınca için burkuluyor.

Bu kadar keskin konuşmak şu aşamada doğru mu bilmiyorum ama Barış - Ayhan - Sarp orta sahası ile 4-3-3'ün, orta 3'lüsü ancak böyle olur işte, bugun gördük.

Arda, Transfer, Topal (Linderoth?) oynamalı o bölgede Galatasaray üst seviyede mücadele etmek istiyorsa. Rijkaard da öyle yapacaktır zaten, Tobol maçı ciddi bir referans değil tamam illa ki eleyecektir takım Tobol'u ama bazı şeyler de gün gibi ortada.

Tugay, Emre, Okan, Suat aklıma geliyor da Barış, Ayhan, Sarp bunlara bakınca için burkuluyor.

Yahu neden keskin konuşmayayım ki.. Mustafa Sarp'lı bir UEFA kupası düşünebiliyor mu kimse?? Eğer amaç TSL ise tamam kabul ediyorum o zaman Mustafa Sarp'la şampiyon olabiliriz.. Bununla yetineceksek ben varım..

Arda-Topal-Linderoth 3'lüsü en ideal 3'lüdür bana göre.. O zaman altını üstüne getiririz her yerin..

Linderoth tabiiki herzaman tercihim benim ama tekrar sakatlanabilir korkusu var icimde. Güvenemiyorum Linderotha.

Yahu neden keskin konuşmayayım ki.. Mustafa Sarp'lı bir UEFA kupası düşünebiliyor mu kimse?? Eğer amaç TSL ise tamam kabul ediyorum o zaman Mustafa Sarp'la şampiyon olabiliriz.. Bununla yetineceksek ben varım..

Arda-Topal-Linderoth 3'lüsü en ideal 3'lüdür bana göre.. O zaman altını üstüne getiririz her yerin..

Zaten kimse Mustafa girsin ilk 11 oynasın demiyor.Ama biz 50nin üstünde maça çıkacağız.Kaldi ki Mehmet Topal çok sakatlanmaya başladı.Elbet lazım olur.Kadroyu geniş tutmakta fayda var.Mustafa en azından Anadolu maçlarında oynadığı futbolla sırıtmaz.

Bir zamanlar suat kayayla uefa düşünüyormuydun?

Orta sahada paftan bile oynayacak adam kalmassa oynatılabilir.

Geri
Üst Alt