#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

M.sarp,servet,leo gönderilsin.Sırf bunlar gitti diye gidip forma alcam ya

mustafa'nın gönderileceğini düşünmüyorum..

gelecek sezon kulübede durması adına takımda tutarlar..

ama umarım sadece kulübe de durur :o

Genç yetenek avcısı adnan sezgin kolombiya sahillerinden bonservissiz genç yetenek izliyomuş :asd:

kesin getirir 5-10 tane :tiphat:

Sezon başındaki performansını tüm sezona yaymasını dileyeceğiz malesef.

Aydın+Mustafa Sarp=Sezer Öztürk

Gerekirse üstüne para çok iyi yapmış oluruz.

sezer koşa koşa gelir

iyide olur

Galatasarayda ilk 11de oynayacak kapasitede bir futbolcu degil, artik taraftarlar cildirmak uzere ama Rijkaard hala oynatiyor, Mustafa Sarpin ileriye dogru hic bir katkisi yok, hep geriye pas yana pas, top ayagina geldimi cok agir hareket ediyor, yeter artik ne yapmamiz lazim Mustafa Sarpin oynamamasi icin!

Bu adam Galatasaray'a yakışmıyor.

Bu adam kadar refakatçi bir futbolcu görmedim, rakip bizim yarıalanımızdayken çok güzel rakibi izliyor, müdahele etmiyor, pres yapmıyor, öylece koşuyor refakat ediyor topla giden rakibe. Çok centilmen futbolcu tam fair-playlik. Sırf Galatasaraylı diye bu takımda tutuluyorsa, benden de Mustafa Sarp kadar önlibero olur. Koyu Galatasaraylıyım sonuçta.

Yapılacak transferlerle Mustafa Sarp, Barış, Ayhan gibi adamların ilk 18 yüzü bile görmemelerini temenni ediyorum.

Galatasaray'a transfer olan ve ender gorulen Erhan Namli kalitesindeki boktan orta saha klasmanina girecek bir adam. Saf kazma ve yetenek yoksunu bir adam. Bunu Galatasaray'a alan Bulent Korkmaz da Baku'de bize gotuyle guluyor...

Aaa, bir dakika, Baku'den kovdular onu. Televizyona cikip bos bos ahkam kestigi zaman guluyor o zaman kankalari K ve B Hakanlar, Hasan Sas gibi.

Geri
Üst Alt