#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Rıdvan Dilmen'in adamı.

Cana'dan çok daha iyi oyuncu bu Sarp.

Bu adam futbolu bilmiyor. Herseyden onemli olan bu. Mahallede senin benim oynadıgım gibi oynuyor iste sadece daha cok kosuyor daha fizikli. Goldeki pozisyon kaybı olsun gecen sene Necati yle olan pozisyonu olsun bu adamın bu takıma yakısmadıgını bagırıyor. Daha dogrusu artık daha can sıkıcı bir soru var aklımda. Acaba Mustafa Sarp bu artık bu takıma yakısıyor mu? Sanırım son 10 yılda büyük takımlık vasfımızı yitirdik ve m sarp gibiler artık gercekten bizim as oyuncularımız.

Daum'un Volkanla ilgili bir sözü vardı, onu kalede görünce dehşete düşüyorum diye, bende aynısını artık Sarp için düşünüyorum, hele pas atmak için bir kaç saniye etrafına bakışı bir saat gibi geliyo bana.Dua edecek duruma geliyorum nerdeyse.

biri bana Mustafa Sarpin neden hala ilk 11de basladigini anlatabilirmi, bunun arkasindaki dusunce ne? pres yapma ozelligi olmayan, rakibi karsilayamayan,dribling yapamayan,akilli oynamayan bir orta saha oyuncusunun Galatasarayda ne isi var? Rijkaard neden hala oynatiyor

biri bana Mustafa Sarpin neden hala ilk 11de basladigini anlatabilirmi, bunun arkasindaki dusunce ne? pres yapma ozelligi olmayan, rakibi karsilayamayan,dribling yapamayan,akilli oynamayan bir orta saha oyuncusunun Galatasarayda ne isi var? Rijkaard neden hala oynatiyor

Sebebi hala hazırlık maçları oynamamız olmasın?

Yakışmıyosun malesef bu takıma.Karakterine lafım yok ama yetenek olarak malesef 18'e girememen lazım

Sezon başı iki gol attı diye havalara kaldırmıştık ama şimdi nerelerde.

B_1341b7ae98ce8eba4bd704cd84d55623.jpg

Bu formayla Mustafa Sarp'ı düşünemiyorum. :)

sende gercekten yetenek yok musti malesef Aslantepe'de oynuyamazsın

Bu adamın ismini duyunca deli oluyorum ya yok böyle bişey :)

Keşke sadece ismini duysak birde forma tanıtımda çıktı sahada karşıma saçlarıyla oynuyor pek bir farkı yok sezon boyu gösterdiği performanstan, fakat yürümüyor sanırım filmde, sabit.

Sarpın neden 11 oynadığını anlamak için önce Rijkaardı anlamak lazım. Şahsen ben bugüne kadar Rijkaardın ne oynatmak istediğini anlayamadım. Birileri 4-3-3 diyip duruyor öyle ise Sarpın bu sistemde yeri varmıdır. Bence olmaması gerekir ama Rijkaardöyle demiyor çık işin içinden. Adam Elanoyu ön libero yaptı mantığa bak. Sarp sağ iç oynuyor hayret Rijkaardı anlamak gerçekten zor. Zaten bir türlü ısınamadım gitti.

2 yıl daha sabredicez galiba.

sahada görünce dehşete kapılıyorum. Helede Elano dan önde oynadığında

anadolu takiminda zor girer valla kadroya neden gönderilmiyor hala neden kadroda anlamis degilim verin parasini gönderin

Bu başlığı okumak çok zevkli :D

Çoğuyla aynı fikirdeyim.

Geri
Üst Alt