#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Maç başlmadan çok salladık bugün golü var :D

Valla isterse 5 tane gol atsın bu maçta fark eden birşey olacağını zannetmiyorum taraftar nezdinde. Ama umarım gol atmaz yoksa bu sefer hoca hiç değişmez ilk 11'i.

vallahi bu adamın işi kebap aynı barış gibi,kendini geliştirme ot gibi oyna,s.çıp batırısan sorun yok,mal medya var,çocuğun kapasitesi bu kadar ne yapsın yaaavvvvv diyolar,kapasitesi bu kadarsa galatasarayda oynamayacak anasını satayım,kapasitesine uygun bi takıma defolup gitsin,yetti artık yeter!!!!

Bir not da sana canım futbolcum benim. Bak, sen gelmişsin kaç yaşına, Türkiye Ligi'nde oynamadığın maç havası kalmamış. Karşında kıçı kırık bir takım var, neden sen maçın son dakikasında topu geriye veriyorsun? Kafanda ne planlıyorsun?

Neyse, çok diyeceğim olmayacak.

Senin şu takımdan gideceğin günü iple çekiyorum

O güne dair ilginç planlarım var :asd:

bu adamı gördükçe neden futbolculuk lisansı için gençliğimde başvurmadığıma üzülüyorum.

Kendini geliştirmiş. İlk defa maç içinde 3 kez sol ayağını kullanma becerisini gösterdi.. böyle devam ederse 40 yaşında maestro'muz olur..

İyiydi bu maç En azından Ayhan'dan ve Barış'dan çok ama çok iyiydi. Ama işin ilginç yanı hücumsal anlamda daha katkı veriyor savunmaya verdiğinden.

Anladığım kadarıyla diğer oyuncular da seviyor bu adamı. O yüzden gitmesin vazgeçtim.

sanki biraz yontulmuş gibi geldi bana... sağa sola çizgiye milimetrik paslar ve bunlardan 5 6 tane attı... şuursuzca koşuları bırakmış... tamamen pozitif oynamaya çalıştı...

Etkisiz eleman.

Gittiğin gün Galatasaray en olumlu hareketini ve transferini yapmış olacak, tez ola.

İyiydi bu maç En azından Ayhan'dan ve Barış'dan çok ama çok iyiydi. Ama işin ilginç yanı hücumsal anlamda daha katkı veriyor savunmaya verdiğinden.

Anladığım kadarıyla diğer oyuncular da seviyor bu adamı. O yüzden gitmesin vazgeçtim.

Ayhan ve Barış'ın tırnağı olamaz. Gösterişli oynadığı için göze batıyor ama takıma faydası sıfır. Barış'ın yaptığı pres takıma gerekli.

Ayhan'ın tecrübesi ve tekniği var, Barış'ın presi ve çalışkanlığı var. Peki Sarp'ın neyi var? Rijkard'ın takıntısı olmaktan başka.

İlk yarım saat iyidi, çok ince paslar attı. Sonra bildiğimiz, panik atak ve ellerini açarak savunma yapan Mustafa.

B_b81067c9f7208fbd7c97708600016255.jpg

Rijkaard: Bak oğlum, pas attın mı pozisyonunu değiştir.

Sarp: Pozisyon?

Rijkaard: Evet tam buraya geleceksin.

Sarp: Ama Barış'ta aynısını yapıyor.

Şunu izleyin bence. :D

Reyes ve Mustafa tıpkı mıknatısın iki eş parçası gibi birbirini itiyor(ittiren daha çok reyes reyis) ve böylece bizlere bir ders daha veriyor. Mustafa can'dır bal'dır. Yıllarca Galatasaray'da yürüyesi'dir.

Geri
Üst Alt