#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Çalışkanlığına lafımız yok ama yetersiz çok belli.

Lanet olsun seni bu takımda ilk 11 de görmek playmaker rolünde topu her ayağına aldığında yaptığın paniği görmek beni kahrediyo. Nerden aldık seni arkadaş. Umarım bundan sonra seni 18 kişilik kadroda görmem

Hani gecen sene bir mac vardi. Simdi cikaramadim. Sarp kaleyle topun arasina girecegine rakip oyuncunun ters tarafindan (kaleyi bos birakarak) topu almaya calisiyordu. O mactan sonra Sarp taraftarin gozunde bitti.

Ayhan'ın tecrübesi ve tekniği var, Barış'ın presi ve çalışkanlığı var. Peki Sarp'ın neyi var? Rijkard'ın takıntısı olmaktan başka.

Bunu yazarken kendinde miydin sen ?

Barış'ın presi varmış. Barış ÖZBEK şu dünyadaki futbolcular içerisindeki en FUZULİ koşuları, presleri yapan insandır. Hiçbir amaç taşımaz koşuları. Sadece top nereye giderse peşinden koşmaya başlar.

Ayhan'ın tekniği var ama eski gücü yok.

Mustafa Sarp şu maçta attığı paslar Ayhan'dan iyiydi. Hücuma katkısı Ayhan'dan iyiydi. Defansı kötüydü bu maç o ayrı.

Barış ile karşılaştırmayı gerek bile görmüyorum.

Hani gecen sene bir mac vardi. Simdi cikaramadim. Sarp kaleyle topun arasina girecegine rakip oyuncunun ters tarafindan (kaleyi bos birakarak) topu almaya calisiyordu. O mactan sonra Sarp taraftarin gozunde bitti.

[video=youtube;3NlJKDxDw0s]https://www.youtube.com/watch?v=3NlJKDxDw0s[/video]

:o

Sarp bu takımdan giderse bungee jumping yapacağım...

Sarp bu takımdan giderse bungee jumping yapacağım...

Aman seni kaybetmeyelim reis, kendine dikkat et. :D

Bu arada Sarp dün Barış ve Ayhan'dan iyiydi bence. Barış deli danalar gibi koşuyor deyim yerindeyse. Top kapma rakamlarına bakarsanız boşa koştuğunu anlarsınız, daha yanına bile pas veremiyor maçın ikinci yarısında olduğu gibi. Ayhan da pek gözükmedi dün maçta. Mustafa daha çok dikkat çekti. Mücadele etti, hücumu açmaya çalıştı.

Bana kalırsa Sarp ve Ayhan yedek olarak kadroda tutulmalı, Barış'a yol verilmeli. Katılır mısınız, bilmiyorum.

Madrid maçında Forlanın attığı golde Babamla delirmiştik. "Rakibe bass bass" diye bağırırken M.Sarp kardeşimiz rakibi karşıdan özel güçleri ile durdurmaya çalışıyordu.

Sarp futbolcuysa ben 25 yıldır futbol izlememeşim. Bursa'dan geleceği dedikoları başladığından beri adamda Galatasaray'da oynayacak kapasitesi olmadığını düşündüm. Herkes zaten 2 sezon önce bize attığı golle tanıdı. Buyrun Mustafa Sarp'ın müthiş kariyeri.

1999-2002 Gaziosmanpaşaspor

2002-2004 Mersin İdman Yurdu

2004-2006 Ankaraspor

2006-2007 Kayseri Erciyesspor

2007-2009 Bursaspor

2009- Galatasaray

Hiç kimsenin farkedemediği müthiş cevheri Galatasaray farketmiş. Özellikle Bursaspor bu müthiş yetenekle sözleşme yenilemek için çaba göstermeyip asrın hatasını yapmış, Mustafa Sarp'ı gönderdiği sezon şampiyonluk yaşamıştır.

dünyanın en şanslı adamlarından :asd:

Cumhur Yılmaztürk'ü oynatırım bu adamı oynatmam o kadar.

..

ek: Özürlü olmayı dalga/eleştiri boyutuna getirmeyelim. Daha iyi eleştirebileceğinizi düşünüyorum.

dünkü maçta bişey dikkatimi çekti.

maç içinde taktik veriyordu herkese :o

Geri
Üst Alt