#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp saha içerisine resmen "Benim adım Hıdır, elimden gelen budur" diye bağırıyor.

İlk goldeki pozisyonda M.Sarp yerine ben olayım,o çalımı yersem ömür boyu M.Sarp'ın ayaklarını yıkayacağım.En basit şeydir bu,karşındaki futbolcuyu kademenin olduğu yere yönlendireceksin.M.Sarp ise gidip press yapıyor adama.Cidden inanamıyorum.

gs00.jpg

Maestro!.

Bursaspor doğru adamı göndermiş, adamlar Mustafa Sarp'ı gönderdi, şampiyon oldu, şaka bir yana Sağlam bu işi biliyor :D

M.Sarp' a açık mektup ; Sevgili M.Sarp. Sana kızmıyorum elini beline atıp saha içinde gezinmene, rakip oyuncunun yanında refakatçı gibi gezinmene, adamın ayağına kayıp 1 defa bile topu alamamana, maç içerisinde takım arkadaşına elinle gösterip "şuraya at şuraya at" demene, maçı en güzel yerden izlemene, gözlerin ile rakip oyuncuyu durdurmaya çalışmana kızmıyorum. Çünkü senin yeteneklerin bu kadar. Bursasporda 1 sezonda oynadığın maç sayısını Galatasarayda yarım sezonda oynuyorsan. Sana kızamam. Seni buraya getirenlere kızarım.

Bu adam yarın yine 1 gol atar bizim skor taraftarı hasta olur Mustafa Sarp'a. Adam sezonda 3-4 gol atıyor 10 tane gol yediriyor. Topsuz alanda hiç koşmuyor, çalım yedimi olduğu yerde kalıyor ve posizyon bitene kadar olduğu yerde maçı izliyor. Rakip defansa bazen deli dana gibi pres yapıp kendisini mücadele ediyor koşuyor diye lanse ediyor.

Hani mahalle maçları olur, bazı yeni yetmeler rakip kalesi önünde bekler gol atmak için. Sarp 31 yaşında ayıp doğrusu!

Sarp 'Bülent Akın kontenjanı'nı dolduruyor. Kimse Sarp'a yüklenmesin. Rijkaard'a da yüklenmesin. Çünkü her zaman bu kontenjan doldurulmalı.

Bülent Akın

Ahmet Yıldırım

Cihan Haspolatlı

İnamoto

Mehmet Güven

Mustafa Sarp

Şimdiye kadar bu bir futbolculuk kapasitesi olan kontenjan için futbolcu hep bulunmuştur. Yönetim sağolsun!

Sarp 'Bülent Akın kontenjanı'nı dolduruyor. Kimse Sarp'a yüklenmesin. Rijkaard'a da yüklenmesin. Çünkü her zaman bu kontenjan doldurulmalı.

Bülent Akın

Ahmet Yıldırım

Cihan Haspolatlı

İnamoto

Mehmet Güven

Mustafa Sarp

Şimdiye kadar bu bir futbolculuk kapasitesi olan kontenjan için futbolcu hep bulunmuştur. Yönetim sağolsun!

Ahmet sol bekte iyi oynuyordu , onun yerine Orhan Aki yazmayi tercih ederdim (:

Boşuna demiyorum, Sağlam işini biliyor diye, yoksa niye yollasın dimi.

Abi lütfen bırak git bizi. Tamam yeteneklerin sınırlı ama biraz mücadele et. Hiçbirşey yapmıyorsun.

Mustafa her maçta ya atıyor ya da attırıyor. Daha ne istiyorsunuz. Bal yapmayan arı çok gördük.

Son 10 dakika yaptığı koşu ve asistle gözleri boyamaya devam eden günümüzün en boş ve büyük oyuncusu.!

Takım sayesinde 10 kişi oynamaya alışacak(gerçi o alışan takımdan'da 8 bilemedin 9 futbolcu kalır çoğu bildiğimiz yabancılar olmak üzere), gittiği gün hiçbir sıkıntı çekmeyecek 1 kişi eksik kaldığında.

Geri
Üst Alt