#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bu arkadaş artık çok olmaya başladı. Galatasaray oyuncusudur bişey demiyoruz ama yeter artık arkadaş. Resmen 10 kişi oynuyoruz bu herif oynayınca. Rijkaard ne buluyorsun bu adamda. Sırf bu adamı oynatarak kendi karizmanı sarsıyorsun benim gözümde. Yeter yav, masç boyunca özellikle bu adama dikkat ediyorum yok yok yok yok adamın hiçbir numarası yok. Ne yapıyor anlayamadım bir türlü. Resmen 10 kişi oynuyoruz sahada.

Misimovic'in önünde oynayan adam.

İstatistik falan var mı; ilk yarı da ayağına top değdi mi?Hadi top yapamaz defans yaparsın, top çalman yüksektir anlarım. O da yok. Ne yapar maç boyu, aslında çıkıp kendisi de açıklama yapsa hiç fena olmaz.

Bu arkadaş artık çok olmaya başladı. Galatasaray oyuncusudur bişey demiyoruz ama yeter artık arkadaş. Resmen 10 kişi oynuyoruz bu herif oynayınca. Rijkaard ne buluyorsun bu adamda. Sırf bu adamı oynatarak kendi karizmanı sarsıyorsun benim gözümde. Yeter yav, masç boyunca özellikle bu adama dikkat ediyorum yok yok yok yok adamın hiçbir numarası yok. Ne yapıyor anlayamadım bir türlü. Resmen 10 kişi oynuyoruz sahada.

Mustafa olmazsa Barış oynayacak onuda beğenmiyorsunuz Rj ne yapsın.Xavi iniesta görmüş adam oda biliyor neyin ne olduğunu.

Bu adam ne işe yarar arkadaş ne işe?Biri bana açıklasın lütfen.Bu kadar berbat,vasıfsız,yeteneksiz,0 zeka bir oyuncu görmedim ben görmedim.

Mustafa olmazsa Barış oynayacak onuda beğenmiyorsunuz Rj ne yapsın.Xavi iniesta görmüş adam oda biliyor neyin ne olduğunu.

Barış, Musa, Cumhur, Cana gibi oyuncular var elimizde orada oynayacak. Rijkaard sürekli en kötüsünü seçip oraya koyuyor. Bende biliyorum elimizde Xavi-İniesta gibi oyuncuların olmadığını. Ama koskoca Galatasaray 2 senedir orada oynayacak adam bulamıyorsa yazık bizim halimize.

Barış, Musa, Cumhur, Cana gibi oyuncular var elimizde orada oynayacak. Rijkaard sürekli en kötüsünü seçip oraya koyuyor. Bende biliyorum elimizde Xavi-İniesta gibi oyuncuların olmadığını. Ama koskoca Galatasaray 2 senedir orada oynayacak adam bulamıyorsa yazık bizim halimize.

Cana yabancı kontenjanına takıldı.Musayı fazla bilmiyoruz ama hazırlık maçlarında çok kötüydü.

topsuz alan futbolcusu

top ayağına kaç kere geldi acaba koskoca maçta

öyle bi ileri bi geri koşup duruyo

yani alsan bir uzun mesafe koşucusu

o da mustafa gibi futbol oynar

o da b ileri bi geri koşar en azından

Ya 1 tane topa kay 1 tane top çal 1 tane şöyle faul yap dişimi kıracağım.

Mustafa sarpın sayesinde bugün gol yemedik.Bir iki müdehalesi şutları engelledi. Ama bunu yapması gereken defans oyuncuları...Kendi işini yapmıyor.Son dakikalarda kasıtlı olarak sağ kanada top atmadı bomboşken...

Mustafa sarpın sayesinde bugün gol yemedik.Bir iki müdehalesi şutları engelledi. Ama bunu yapması gereken defans oyuncuları...Kendi işini yapmıyor.Son dakikalarda kasıtlı olarak sağ kanada top atmadı bomboşken...

Mustafa Sarp yüzünden bir çok pozisyon verdik, onun yüzünden bir çok atağı başlatamadık; resmen bir kişi eksik oynadık, tek bir pozisyonu görmek;aşırı iyimserlik olur.

Böyle futbolcuların(ki futbolcu bile demeye dilim varmıyor) Galatasaray'da yeri yoktur,olmamalıdır!

Boş koşarak sakatlanabilen yada mış gibi yapabilen oskarlık. Galatasaray ne kadar kötü futbol oynasada bu oskarlık kadar hiçbirşey beni futboldan soğutamaz.! Küfürlere küfür ekleme nedeni.

Ne yaptığını, ne oynadığını bi anlasam:o

M.sarpı ayhanın bölgesinde oynatsın da göreyim o m.sarpı.Bugün ayhan çok kötüydü ama şu an rıdvan güntekin mustafayı övüyor evet 1-2 kritik top kesti de başka ne yaptı..Adam sağ açıkta boş oyuncuyu görüyor 20 metre var aralarında antepli oyuncunun gölgesini görüyor ben bu topu oraya atamam deyip geriye dönüyor.

Geri
Üst Alt