#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

İyi olmasa da, Gaziantep'in çok kritik pozisyonlarını kesti.

M.sarpı ayhanın bölgesinde oynatsın da göreyim o m.sarpı.Bugün ayhan çok kötüydü ama şu an rıdvan güntekin mustafayı övüyor evet 1-2 kritik top kesti de başka ne yaptı..Adam sağ açıkta boş oyuncuyu görüyor 20 metre var aralarında antepli oyuncunun gölgesini görüyor ben bu topu oraya atamam deyip geriye dönüyor.

Ayhan çok mu kötüydü? Katılmıyorum. Şu ana kadar en iyi ortasaha oyuncumuz diğerlerine göre süper hatta. İlk yarıda en geride oydu. 2. yarıda biraz daha öne çıktı da takımı 10 metre ileri taşıdı.

Kanser oldum senin yüzünden.

ne zaman kurtulacagiz senden..

Rijkaard allah askina yeter artik. oynat su cana yi Sarpin yerine. sabote etme su orta sahamizi lutfen.

Ayhan çok mu kötüydü? Katılmıyorum. Şu ana kadar en iyi ortasaha oyuncumuz diğerlerine göre süper hatta. İlk yarıda en geride oydu. 2. yarıda biraz daha öne çıktı da takımı 10 metre ileri taşıdı.

Ayhanı en çok övenlerden biriyim ama bugün kötü oynadı..Ha onun yerinde m.sarp oynasa 10 kat daha pas hatası yapar 10 metre yanındakine de pas veremezdi..Zaten ayhanı m.sarpla kıyaslamam ayıp etmiş olurum ayhana

Tiridine BAM'dım bedava mı sandın para vidim aldım diyecem ama beleş geldi

dk.85 ti galiba sakatlandı sandım.arka adele gitti gibi geldi penaltı ve gol dahil bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.uzatmalarla 7-8 dakikayı sarpsız 10 kişi oynamaya razıydım.evet sonuçta insan, evet bu işten ekmek yiyor sonuçta, evet armayı taşıyor, evet yakıştıramıyorum böyle şeyleri kendime ama yeter yahu insanlıktan çıktım rezil biri oldum bunun yüzünden...

dk.85 ti galiba sakatlandı sandım.arka adele gitti gibi geldi penaltı ve gol dahil bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum.uzatmalarla 7-8 dakikayı sarpsız 10 kişi oynamaya razıydım.evet sonuçta insan, evet bu işten ekmek yiyor sonuçta, evet armayı taşıyor, evet yakıştıramıyorum böyle şeyleri kendime ama yeter yahu insanlıktan çıktım rezil biri oldum bunun yüzünden...

:haha:

Ayhan'dan iyiydi bugun. Barış, Ayhan, Sarp 3'lusunun iyisi. Ehven-i şer.

Yahu Barış-Ayhan-Sarp ve Elano(varlıgı yoklugu belli olmayan oyuncu) yerine; Aurelio-Yabancı mc alınamaz mıydı? Elano'yu 5m euroya satsak zarar mı ederdik? Elano'ya zaten ocağa kadar 2m euro ucret vermeyecek miyiz?

Yahu Barış-Ayhan-Sarp ve Elano(varlıgı yoklugu belli olmayan oyuncu) yerine; Aurelio-Yabancı mc alınamaz mıydı? Elano'yu 5m euroya satsak zarar mı ederdik? Elano'ya zaten ocağa kadar 2m euro ucret vermeyecek miyiz?

Yabancı MC'yi unutun sağda yine bir yabancı oynayacak.

Türk bi isim gerek Türk

Afedersin ama ... iyiydi.

Senin yuzunden, Ayhan kendi bolgesinde oynamiyor verimli olamiyor, senin gibi orta saha birdaha zor gelir, gelmis gecmis en kotu orta saha oyunculari arasindadir Galatasaraya gelen, Inamoto senden iyiydi be

Ayhan 'dan nesi iyiydi? Baroş 'un arkasında oynuyor Sarp. Ayhan çok geride oynuyor. Misi--Sarp şeklindeydi. Hakikaten de yanından geçeni izliyor bu adam. Güya kaleyi kolluyor. Bir tane ceza sahasında top kesince kahraman oldu.

Baris´tan 1000 kere özür dilerim. Felaket

Geri
Üst Alt