#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ah Bülent Kaptan. Giderayak yaktin bizi. Murat Ceylan icin israr etseydin keske.

Sarp'ın 2.yarı oyundan çıktığını sandım :D

Casper mode :D

İşte asil görevini yapmayanlar olunca gidip sorumluluk alıyor.Sarp ın zaman zaman sabrinin de tepki çekmesinin sebebi sorumluluk alma çabaları;)

Onun sorumluluk alması gereken yer orta saha Misimovicin önü değil. Sayesinde ortasahamız çarşı meydanı gibiydi.

Rezilliğe bakın!

2ep1pfo.jpg

Niye ki? 800 metre icin hic kosmadi diyemeyiz ki :) Yani kosmadigini kastediyorsan. 10000 metre kosmus iste ama bos kosmus. Ayhan´i da Sarp´i da en basindan beri hic tutmamistim zaten.

Bu kadar yeteneksiz,futbol özürlüsü bir ortasaha oyuncusu görmedim ben.Yönetim hangi mantıkla aldı bu oyuncuyu anlamadım gitti.

Takım iyi gözükünce, sorumluluk alınca Mustafa da iyi gözüküyor. Kötü oynadığımız her maç için eleştiri oklarının hedefi oluyor.

Sinan Engin şov yaptı gene.Mustafa inanılmaz işler yapıyormuş.Hücumda etkili olamamasının sebebi öndeki 4lüymüş.Galatasaray ile Gaziantep'in kadro kalitesi çok yakınmış.

Sinan Engin şov yaptı gene.Mustafa inanılmaz işler yapıyormuş.Hücumda etkili olamamasının sebebi öndeki 4lüymüş.Galatasaray ile Gaziantep'in kadro kalitesi çok yakınmış.

Kadro kaliteleri yanımıza yaklaşamaz. Bir özgüven sorunu ve başıboşluk var takımda.

Sarp level atlamış geçen sene gözüyle durduyordu bu sene dokunmadan. :asd:

dsadh.jpg

sinan, ridvan gibi adamlar bilerek sarpi övüyorlar, cünkü Sarpin oynamasi fenerin, bjk nin isine geliyor.

sarp tam bir el bombası gibi sadece fizik gücüne dayalı beklentilerimizde bunun üstüne olmalı mustafadan

Dün bir tane topun önüne yattı başka da bir şey yapmadı maç boyunca topu sol ayağına almadı böyle bir şey olur mu.Topu sağıyla kontrol ediyor sağıyla çevresinde dönüyor ve yine sağ ayağıyla yanındakine veya gerisindeki adam pas attyor.

bide şunu gördüm gol atmayı çok seviyo galiba dünkü maçta ceza sahası içinde messi gibi hareketler yaptı hakem faul vermişti ne gülmüştüm :D

Sarpı neden bu kadar eleştiriyor arkadaşlar diye dün pür dikkat ettim. Adam kesinlikle etliye sütlüye karışmıyor, aman top bana gelmesin diye saklanarak oynuyor. Hal böyle oluncada Ayhan yalnızları oynuyor, defansta her topu şişirmeye başlıyor. Bir ara Misinin yerine 10 numara gibi oynamaya çalışıyordu :).

2.yarıda Misi daha çok defansa geldide top almaya başladı garibim.

Senden ne zaman kurtulacağız.

türkiye'de futbolun ne kadar düstügünün kanitidir, almanya da 3.lig takimlari almaz kadroya kendisini.cok aci.

Geri
Üst Alt