#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sene sonunda güzel hareketlerinden oluşan bir cd yapıp,Katar Ligi'ndeki takımlara yollamalı.Elbet alan çıkar:asd:

Ya arkadaşlar,forumda istediğin mesajları yada konuları görmemek için yapılabilecek bir şey var mıdır?Varsa lütfen söyleyin,ne zaman şu ismi görsem deli oluyorum.

Galatasaray'ın 2 ortasaha oyuncusu(Ayhan,Sarp) 2 M € etmez mi? Güler misin, ağlar mısın?

Attığımız her golde Sarp'ın bir şekilde imzası var. Asist yapıyor, gol atıyor, penaltı kazandırıyor. Rijkaard onu kendi sistemine uyduğu için oynatıyor. Kimi oynatsın sahada gezinen Barış, çocuk Emre yi mi? Cana gibi orta saha kasabını mı?

Sarp her zaman oyunun içinde, her an her şeyi yapabilecek bir futbolcudur. Rijkaard onu oynatmak ile doğru yapıyor.

İşi gücü Sarp'ı eleştirmek olanlar her halde Rijkaard'dan daha iyi bildiğinizi idda etmeyeceksiniz!

Attığımız her golde Sarp'ın bir şekilde imzası var. Asist yapıyor, gol atıyor, penaltı kazandırıyor. Rijkaard onu kendi sistemine uyduğu için oynatıyor. Kimi oynatsın sahada gezinen Barış, çocuk Emre yi mi? Cana gibi orta saha kasabını mı?

Sarp her zaman oyunun içinde, her an her şeyi yapabilecek bir futbolcudur. Rijkaard onu oynatmak ile doğru yapıyor.

İşi gücü Sarp'ı eleştirmek olanlar her halde Rijkaard'dan daha iyi bildiğinizi idda etmeyeceksiniz!

Cana gibi orta saha kasabı

:o

Ya arkadaşlar,forumda istediğin mesajları yada konuları görmemek için yapılabilecek bir şey var mıdır?Varsa lütfen söyleyin,ne zaman şu ismi görsem deli oluyorum.

Engelleme var aga profiline gir engelle de görmüyorsun o zaman :D

Sarp Real Madrid'de Khedira yerine oynamayı hakediyor bence de. Adam topu ayağına alınca güven veriyor. Cana gibi 60 tane adam var zaten ligde. Rıdvan'dan iyi mi bileceğiz yahu.

Ligtv bide artik maclari genis acidan yayinliyor. Aslinda herkes artik görmeli bu adamin sadece bos bos sahada gezdigini.

sarpingidis :D ya oynarsa sorun çıkmaz ama oynamasa daha iyi be yedekten girsin cana oynasın :D

Bize fazla bir oyuncu. Gol atiyo, arada asist yapiyo ve bir dinamo gibi ileri geri gidiyo. Karizmada yok degil hani, uzun saclar tac falan baya iyi. Chelsea'de Deco yerine iyi uyar, hatta cag atlatir.

Gaziantep maçında 4-2-3-1 oynadık, çift önliberolar Mustafa ve Ayhan'dı. Julio Cesar, bir pozisyonda ikisine birden ardarda çalım attı ve topu çıkardı müdahele etmelerine rağmen alamadılar o topu, adam gitti gollük pas attı Neill olmasa, kesmese o topu belkide golü yemiştik.

Ne defansif ne ofansif doğru düzgün katkıları yok. Ayhan bakmadan pas atar, bu şekilde her top rakibe gider ve ısrarla bu hareketten vazgeçmez. Mustafa desen zaten kendi halinde takılıyor. Arada çıkar beleşten bir gol atar, takımdaki yerini garantiler. Fb'li Selçuk gibi, fbliler dua ediyor Selçuk derbi maçlarında artık gol atmasında gönderilsin diye. Bizimki de o hesap işte.

Koskoca Galatasaray'ın orta sahası kimlere kalmış. Gerçekten yazık...

Sarp'ı bizim Gerrardımız olarak görüyorum. Adam her işi yapıyor. Hele o çalım yemeleri yok mu müthiş. Tam defansif orta saha adamı.

ASY'de neden yuhalanmıyor bu adam anlamıyorum, belki o zaman takımda istenmediğini anlar.

bide sürekli önde gözüküyor tam deli ediyor beni arkadas sen isini yapsana ne isin var sürekli ön tarafta gören de sanacak forvet arkasi oynuyor

bide sürekli önde gözüküyor tam deli ediyor beni arkadas sen isini yapsana ne isin var sürekli ön tarafta gören de sanacak forvet arkasi oynuyor

Sarp'ın orijinal yeri o Erciyestemiydi neydi o zaman da öyle oynamış. Defans yapmayı bilmiyor bu adam, artısı, dayanıklılığı ve mücadelesi. Defansif olarak Topal'ın yarısı etmez mesela.

Geri
Üst Alt