#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Takımın yıldızları teker teker sakatlanıyor ama sen o kadar istikrarlısınki hiç bir şey olmuyor.

Cezalı da olmuyorsun. Haliyle takımın en çok forma giyen adamı oluyorsun.

Helal olsun yiğidim!

O kadar çok centilmen ki o kadar çok içinde fair play ruhunu taşıyor ki faul bile yapmıyor.İdolümsün

aksama o pinguin gibi yurusunle rakibin ustune gider gibi yapacan mi yine? Ondan sonra rakip elini kolunu salliya salliya yanindan gececek mi yine ?

off rijkaard offf...yeter ya.....

Ya bi adam aylardır hiç mi maç kaçırmaz ya

Servet-Hakan Balta-Baroş-Kewell-Arda-Cana-Pino-Serdar Özkan-Sabri-Mehmet Batdal

Hepsi maç kaçırdı bu adam kaçırmadı yahu

Ya bi adam aylardır hiç mi maç kaçırmaz ya

Servet-Hakan Balta-Baroş-Kewell-Arda-Cana-Pino-Serdar Özkan-Sabri-Mehmet Batdal

Hepsi maç kaçırdı bu adam kaçırmadı yahu

İkili mücadeleye girdiğini görmedim ben Mustafa'nın.

Gören varsa söylesin.

hic bir futbolcunun sakatlanmasini istemem ama gecen hafta ilk defa sarp bi pozisyonda yerde kaldi icimden sakatlansinda 3 4 hafta oynamasin dedim

Hep oynamasin diyoruz, adam herzaman oyunuyor.

Artik herzaman oynasin diyorum, bakalim ne cikacak? :D

Bugün asisti var ahanda buraya yazıyorum.Uzaktan bir şutuda direkten dönecek.:asd:

Şampiyonluk yolunda geçen yılki kritik maçlarda en önemli hataları yapan adamdır.Halen oynatılıyor.Yazık.

Valla fesatlıktan yazmıyorum. Bu adam hiç sakatlanmaz mı arkadaş? Takımın en iyi oyuncuları sakatlanıyor bunun sakatlandığını hatırlamıyorum. Bir kere onlara özenip sakatlan be adam, çok mu şey istiyoruz . Hadi sakatlığı geçtim ceza da almıyor adam ne günah işledik de bu adamı bize gönderdin allahım ?

bugun şova devam eder aslan parçası yetenek akıyo

Valla fesatlıktan yazmıyorum. Bu adam hiç sakatlanmaz mı arkadaş? Takımın en iyi oyuncuları sakatlanıyor bunun sakatlandığını hatırlamıyorum. Bir kere onlara özenip sakatlan be adam, çok mu şey istiyoruz . Hadi sakatlığı geçtim ceza da almıyor adam ne günah işledik de bu adamı bize gönderdin allahım ?

Barış Özbek ve bunun bir kere sakatlanıp şöyle 2 ay oynamadığını görmedim.Tanrının bizi sınamak için gönderdiği kıyamet meleklerinden biri olduğunu düşünüyorum bu adamın.

Geçen hafta sakatlanır gibi oldu ama kalktı yine :D

Rakiple mücadele edemeyen adam nasıl sakatlanabilir ki?

takımdan derhal gitmeli ama nasıl becerdiyse antep maçında süper oynadı :D

Geri
Üst Alt