#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Neyse Sarp'ın atamadığı herhangi bi pasta Pino'ya cevap hakkı doğdu

Nefret ediyorum senden, nefret, Allah seni bildigin gibi yapsin. Allah seni Galatasaraya getirene , neyse ya.

Bu küfür olayi simdi ögrendim, dahada cok nefret etmeye basladim senden.

O küfürü Ardaya edebilir misin ?

Barosa, Ayhana küfür ediyor musun?

Allah seni bu takimdan uzak tutsun.

Hic bir zaman Galatasarayda oynayan futbolcudan bu kadar nefret etmedim.

Sevmedigim, antipatik buldugum, gicik oldugum, tipini begenmedigim, futbolunu begenmdigim, karakterini begenmedigim vs vs gibi bir süre futbolcu geldi gecti Galatasaraydan ama asla senden ettigim kadar nefret ettigim topcu olmadi Galatasarayda.

Git ulan, git.

Stadda bi ara sadece Sarp'ı izledim.

Hiçbirşey yapmıyor.

Sahanın içinden kombine almış gibi.

Arada top geliyor yana ve geriye oynuyor.

Bu kadar abi başka birşey yok.

Cinnet geçirtecek bize bu adam okuduğum yorumlardan anladığım o. :o

İmza kampanyası başlatalım gitmesi konusunda. :)

Yuhalamak ıslıklamaktan öte bir kere yaptırım gücümüz olsun bir şekilde bir oyuncuyu gönderelim.Bunu yapanlar var.Taraftar bu adamı izlemek istemiyor.

Haftaya taraftarı ayağına top geldiğinde yuhlamaya ve ıslıklamaya davet ediyorum. Gerçi top ayağına hiç gelmiyor ya? Hayalet gibi oynuyor. :o

Kesinlikle katiliyorum. Lütfen Alisamiyene giden arkadaslar, bu adami oynattirmayin.

Siz olaya el atmazsaniz Rijkaard bu arkadasi oynatacak gibi.

Yuhalayin, isliklayin, küfür edin, sus sisesi, bozuk para, cakmak firlatin, ne yaparsaniz yapin ama lütfen bu adamdan kurtulsun Galatasaray.

Yahu benim anlamadığım medyanın gazını alan taraftar alemci Jo diye adamı ıslıklar ama takımı en çok bozan adama tepki göstermez enteresan.

Hicbir futbolcudan bu kadar nefret etmemistim. Yüzünü görmem bile yetiyor. Sen o küfürü ettin ya, sana ne küfürler ettim bi duysan. Ettigim bütün küfürler sonuna kadar helaldir. Sen bir hicsin Mustafa Sarp. Bu yorumlari okumani o kadar cok istiyorum ki. Sen bir hicsin. Nefret edilesi bir adamsin.

Çıplak gözel takip ettim maç içinde durarak top oynuyor. Saklanıyor o kadar çok saklanıyorki bir ara kaybettim.

Maçı izleyemedim ama reis yine bildiğimiz gibi galiba :)

Bülent'in son kazığı.

Gurur duy eserinle be hoca.

Bazen sırf Mustafa'yı izliyorum sahada. Top bizdeyken hiç gelip top alayım, dağıtayım gibi bir düşüncesi yok. Toptan kaçıyor resmen. Top almamak için rakip arkasına saklanıyor. Top rakipteyken yürüyor. Pres yapma gibi bir düşünceside yok. Toptan olabildiğince uzakta durmaya gayret gösteriyor. Resmen yok bu adam sahada. Bizden hiçbir farkı yok. Benide sahaya koyun 90 dakika gezeyim. Arada Kewell'ın yanına gider imza falan alırım. Oyuncuları daha iyi tanırım saha içinde falan. Hatta aklıma bir fikir geldi. Kura çekilsin taraftarlar arasında kim kazanırsa Sarp'ın yerine sahada yürüsün. Takılsın öyle...

La havleee. Uzun lafın kısası bu adamı ben Bank Asya değil Amatör kümede bile oynatmam. Rijkaard gibi bir adam sana nasıl tahammül ediyor orasını anlamakta sıkıntı çekiyorum sadece.

Çıplak gözel takip ettim maç içinde durarak top oynuyor. Saklanıyor o kadar çok saklanıyorki bir ara kaybettim.

Sonunda bee, sonunda.

Ne zamandan beri bunlari yaziyorum bu forumda.

Orta sahada haftada bir Rijkaard'ı kurtaracak oyuncular oynayacağına, Sarp oynasın daha iyi. Amacımız günü kurtarmak değil takımımızı her türlü beladan kurtarmak olmalıdır. Galatasaray ruhu tüm iç ve dış düşmanlarımızı yenmeli.

Orta sahada haftada bir Rijkaard'ı kurtaracak oyuncular oynayacağına, Sarp oynasın daha iyi. Amacımız günü kurtarmak değil takımımızı her türlü beladan kurtarmak olmalıdır. Galatasaray ruhu tüm iç ve dış düşmanlarımızı yenmeli.

Senden başlamasın dikkat et :)

Pino'ya küfretmiş beyefendi, lan sen kimsin de Pino'ya küfür ediyorsun. Haddini bil !

Duymamışım maç esnasında yeni dinledim. Net bir şekilde bağırmış bayağı bir ses geliyor. Galatasaray futbolcusuna yakışmayan hareket.

Önümde olsa saatlerce iskence yaparim. Ne kadar iskence varsa hepsini denerim. Agzini burnunu kirardim karaktersizin.

Tam ihtiyacimiz oldugunda nerdesin medya? Linc kampanyasi nerde?

Geri
Üst Alt