#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Hayatımda onlarca kez küfür ettim ama hiç bu kadar heybetli ve seksi olamadım mustafa süpersin

Galatasaray formasına yakışmıyosun. yazıklar olsun. pas atmadı diye küfür etmek senin ne haddine.

üstelik yeni gelmiş takıma adapte olmaya çalışan birine. milyonlarca kişi ettiğin küfürü duydu takım arkadaşına.

Ne Adammışsın(!)

sarp nasıl bir adamsın sen , psikolojimi bozdun , kendimi her maçtan sonra çaresiz hissediyorum lan.

alın sunu ya , yok mu arkadas koskoca klüpte şu adamı kesecek bir adam.

Halen aklim almiyor. Resmen Pinoooo bagirdi Pino bakti Seyine koyim dedi ya. Boyle birsey olmaz ya imkani yok, bu adam kadroya fln girmemeli bundan sonra

Adamsan ayni küfürleri Arda ve Ayhandan pas alamayinca da edersin. Futbolcu zaten degildin de, maalesef adam da degilmissin. Hic bir sekilde bu takima, bu formaya yakismiyorsun. Ne top kaparsin, ne düzgün pas atarsin, ne hücuma katkin olur ne defansa. Seni 2 sene boyunca bu takimda tutanlar utansin. Trabzon- Manisa macinda Mehmet Güveni görünce acaba bu cocugun sucu neydi diye düsündüm. Madem Sarp oynayacakti ne diye gönderildi anlam veremedim. Adam en azindan altyapimizdan yetismis, genc, ara sira da sut atar. Ama dedigim gibi suc sende degil, seni bu takimda tutup üstüne de oynatanda.

Adamsan ayni küfürleri Arda ve Ayhandan pas alamayinca da edersin. Futbolcu zaten degildin de, maalesef adam da degilmissin. Hic bir sekilde bu takima, bu formaya yakismiyorsun. Ne top kaparsin, ne düzgün pas atarsin, ne hücuma katkin olur ne defansa. Seni 2 sene boyunca bu takimda tutanlar utansin. Trabzon- Manisa macinda Mehmet Güveni görünce acaba bu cocugun sucu neydi diye düsündüm. Madem Sarp oynayacakti ne diye gönderildi anlam veremedim. Adam en azindan altyapimizdan yetismis, genc, ara sira da sut atar. Ama dedigim gibi suc sende degil, seni bu takimda tutup üstüne de oynatanda.

Sonuna kadar katılıyorum, Allah klavyene zeval vermesin. :) Mehmet Güven, futbolu en baştan öğretir Sarp'a.

Halen aklim almiyor. Resmen Pinoooo bagirdi Pino bakti Seyine koyim dedi ya. Boyle birsey olmaz ya imkani yok, bu adam kadroya fln girmemeli bundan sonra

Haftaya Alisamiyende tekpki görmeli mutlaka ama mutlaka.

InsAllah 11 de olmaz ama bilmiyorum, sanirim Arda dönene kadar ilk 11 deki yeri garanti.

Arda döndükten sonra bile Sarpin yerine ayhan kesik yerse sasirmam.

Tam ihtiyacimiz oldugunda nerdesin medya? Linc kampanyasi nerde?

Medya sadece bize yararlı futbolcuları linç eder. Lincoln 2008-2009 ilk yarının en iyi futbolcusu ve asist kralı seçildikten sonra, medya Lincoln'e 5. dünya savaşı ilan etmişti. Şizofrenik taraftar ise bu oyuna kolay geldi.

Baros, Kewell bile taraftardan kötü tezahürat duydu. Arda ve Sabri gibi takımın temel direklerine haftalarca kolayca küfür edildi. Neill ve Sarp ve çok yeniler haricinde taraftarın kötü tezahürat yapmadığı yoktur.

M. Sarp tamam mücadele ediyor ama zihinsel olarak takımda bir boşluk yaratıyor..

Maçtan çok çabuk kopuyor ve bazen ne yaptığını bilmiyor.. ( Seyirciden farkı kalmıyor. )

Bir de pozisyon alma yeteneği denen birşey yok, çok savruk.

Buca maçında Cumhur veya M. Çağıran'ı tercih ederdim ama.

Beyler biraz sakin, lütfen. Tamam yaptığı hiç hoş değil ama neticede Galatasaray'ın oyuncusu. Eleştirin ama olay hakaret boyutuna varmasın lütfen.

Bu taraftarın bu kadar nefretini kazanabilmiş bir futbolcu daha hatırlamıyorum.Ne akla hizmet tutarsınız şu adamı takımda?Ona da yazık bize de anasını satayım.

Mustafa sarp küçükken muhtemelen , boş derslerde yapılan maçlarda bile kadroya zor giriyordur.

Mustafaya yapılan Haksızlık gerçekten.Bende orada olsaydım bende küfrederdim.Ama bakıyoruz Baroş Hakeme her hafta ana avrad küfür ediyor.

Herkes küfür ediyor aslında ama Mustafa gibi belli etmiyorlar futbolcular :D

Geri
Üst Alt