#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Kendisi saolsun bütün taraftarı ortak bir noktada topladı. Nefret... Artık maçları izlemiyorum iki haftadır kafam rahat mustafa bu takımdan çıkana kadar da izlemicem. Sinirlerim harap oldu artık

Kendisi saolsun bütün taraftarı ortak bir noktada topladı. Nefret... Artık maçları izlemiyorum iki haftadır kafam rahat mustafa bu takımdan çıkana kadar da izlemicem. Sinirlerim harap oldu artık

Arkadaşım adama kızmayın oynata bakın bence! Mustafa'yı oynatan Rijkaard suçludur. Rijkaard tarafından başımıza tebelleş edilen Mustafa ve Ayhan sayesinde takımın orta sahasız oynuyor. Bence bu takımda oynaması bir mucizedir Rijkaard'a dua etsin.

O kufur olmamis. Anlik sinirle takim arkadasina kizabilir fakat ettigi kufur hic tolere edilebilecek bir kufur olmamis. Futbolculugunu zaten sevmezdim bu olaydan sonra artik karakterini de iyice belli etmis. Ayiptir ya insan takim arkasina o kadar agir kufur eder mi :(

mustafa sarp ile aydın su takımdan gitse başka birşey istemiyorum.rijkaard a sormak isterdim bu adam ne yapıyorda sürekli 11 de oynuyor.onu oynatıcağıma orda neill i oynatırım.

küfür olayını abartmayalım

sahalarda ne küfürler ediliyo

pino da o pası vermeliymiş yani adam koşmuş 50 metre bomboş kale karşısında

ama tabiyki bu küfür olayı mustafanın gitmesine vesile olacaksa

ben varım

hadi büyütelim bu tartışmayı

Karakterini takdir ederdim önceden en azından anladım ki o da yalan olmuş.Mustafa bu takımda oynayacak en son kişi olmalı dünya üzerinde. Gittiği gün şampiyon olmuş gibi sevineceğim.

aslantepenin inşası 5 şampiyonluk,

rivanın ruhsatı 2 şampiyonluk,

şirket birleşmesi 5 şampiyonluk,

sarpın değeri; paha biçilemez...

Her zaman oynadığı oyununu oynadı yine. Sanki her zaman iyi oynuyormuş da son iki haftadır berbatmış gibi yorumlar yapıyorsunuz.

Frank Rijkaard Sarp'ı; Cana'ya, Barış'a, Musa'ya, Elano'ya tercih ediyor. 1.5 yıldır da sürekli oynatıyor.

Sizi Frank Rijkaard başlığına alalım. :)

Yunus Emre Çayırlı,

bu mesajının kopyası olan 3-4 mesaj daha gördüm.Sende Mustafa Sarp'ın her oynadığı vakit taraftar kızdığında hemen Rijkaard'a giydiriyorsun.Hemen Rijkaard'a veripp veriştirme.

Yunus Emre Çayırlı,

bu mesajının kopyası olan 3-4 mesaj daha gördüm.Sende Mustafa Sarp'ın her oynadığı vakit taraftar kızdığında hemen Rijkaard'a giydiriyorsun.Hemen Rijkaard'a veripp veriştirme.

Bu mesajdan 2 tane attım, 3-4 tane değil. :)

Ayrıca; Rijkaard düşmanı değilim, merak etme. :) Aksine sonuna kadar arkasındayım. Takım sürekli kaybederken Rijkaard gitmesin diyenlerdendim.

Bu konuda sadece akla uygun olanı söylüyorum. 1.5 yıldır bu performansına rağmen sürekli ilk on bir oynatılan adamın suçu, onu oynatandan fazla değildir. Bundan rahatsızsanız eleştirmeniz gereken adam ilk olarak Rijkaard'dır.

Bu mesajdan 2 tane attım, 3-4 tane değil. :)

Ayrıca; Rijkaard düşmanı değilim, merak etme. :) Aksine sonuna kadar arkasındayım. Takım sürekli kaybederken Rijkaard gitmesin diyenlerdendim.

Bu konuda sadece akla uygun olanı söylüyorum. 1.5 yıldır bu performansına rağmen sürekli ilk on bir oynatılan adamın suçu, onu oynatandan fazla değildir. Bundan rahatsızsanız eleştirmeniz gereken adam ilk olarak Rijkaard'dır.

Peki kimi oynatacak ?

mustafa sarp hariç herkes oynayabilir hiçbir sorun olmaz hatta cana-neill bile olur geride de a.turan-h.balha-g.zan-servet 2'lisinden birisi oynar

Eli mahkum yakında kesecek merak etmeyin..Ayhanı kesemez artık keseceği adam m.sarp arda gelince..Bakın bu forum 10 haftadır gerçekleri gördü rijkaard 10 hafta sonunda bunu anladı bunu da yakında anlar ha aradan 5-6 maç geçer ama anlar anlamazsa zaten yakında protestolar başlar

denemiyor dalga geçiyor bence, ligin sonuna gelmedik ama böyle giderse bizim için ligin sonu gelmiş olacak...

Rijkaard arayış içinde. Serkan 'ı oynattı bugün mesela. Sakatlanıp çıkınca Ali Turan 'ı almadı Neill 'i sağa çekti. Hemen asmayın hocayı. Öyle alt yapıdan adam koy demekle olmuyor. Bu futbolcularla 1 sene oynayacak. Cana da takımda yerini bulacaktır.

Ayrıca sakatlık, geç gelen transferler ancak bu kadar oluyor. İdeal 11 'i bulmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt