#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

#16 bir çalışkan defansif orta saha doğuştan galatasaraylı ergün penbenin veliahtı formayı kaptı bırakmaz artık galatasaray aşığı güzel türkçe görev adamı görevini yapan adam hedefi ilk mustafa patrick vieranın yiğeni rijkaardın vazgeçilmezi sarp sarpın takımın dinamosu viera ekolü zeki insan

etiketleri düzenlemenin zamanı gelmis :o

Merak ettiğim tek şey bu adamı amatörden prof yapan kişi veya kişiler neye dayanarak yaptı ?? Yani o zamanlar ne vardı bu adamda,herhalde kara kaşını kara gözünü beğenip prof yapılmadı bu adam...hatta bu adamı amatöre kim aldı bunlar sorgulanmalı Türk futbolunun sıhhati açısından...Bize gelişini sorgulamıyorum zaten :)

Fener macında gene 11de olacaktır Arda'nın sakatlanmasıyla Artık 11 vazgeçilmezi olacaktır gene

İlk 11 oynaması sonumuz olacak.

en azindan diger soytarilardan bin kat fazla is ahlaki var

kalkip soytarilik yapmiyor isinirken falan

Benim anlamadığım rijkardı korumaya çalışanlar rijkardın oynatmadığı veya rijkardın eleştirdiği bütün oyuncuları sildiler(en kalitelilerini bile) hakaret ettiler sırf rijkardı övebilmek için aynı kişiler bu adama neden hakaret ediyor ki sizin adamınız olmalı mustafa sarp.Rijkardın gözdesi

Benim anlamadığım rijkardı korumaya çalışanlar rijkardın oynatmadığı veya rijkardın eleştirdiği bütün oyuncuları sildiler(en kalitelilerini bile) hakaret ettiler sırf rijkardı övebilmek için aynı kişiler bu adama neden hakaret ediyor ki sizin adamınız olmalı mustafa sarp.Rijkardın gözdesi

Bir mesajında da Rijkaard ismi geçmesin be, sosyal hayatta da böyle misin? :)

Orta okulda yaptığımız kulağa şaplak hareketini yapıyor bu adam 30 yaşında.Yatıp kalkıp Rijkaard'a dua etmesi gereken adam.Yazık.Tez vakit gider umarım.

Bülent Korkmaz teşekkürler kaptan bu adamı iyi buldun çıkardın başımıza süper ötesi bir yetenek maaşallah:mad:

Bu adamin benden ne gibi farki varda Galatasaray'da banko oynuyor ? :o

yeter artık sarp ayhanıda al basın gidin bu takımdan yakışmıyorsunuz cimboma m.topalda senin gibi top kullanmayı bilmezdi ama en azından senin 100 katın top çalardı sen top çalamadığın gibi oyunda kuramıyorsun pasda yapamıyorsun bir tane ön libero özelliğiin yok her maç fıtık oluyoruz ayhanla seni izlerken rijkaard sende ne buluyor anlamadım uzaktan bir akrabalığınız filanmı galatasarayı gerçekten seviyorsan git rjkaardıda al git :) cana sarpın yedeği :D olacak işmi .........

galatasaray-tobol-mustafa-sarp-01.jpg

mustafasarp1.jpg

Su içiyor ve aynı anda no look komut veriyor! Xavi'de dahi olmayan özellikler! Komple orta saha oyuncusu bu olsa gerek..

Geri
Üst Alt