#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ben bunun gibi topcuları görünce bide bunun gibi m.güven vardı gerci beterin beteri varmıs keske o kalaydı buun yerine neyse bunun gibilerini görünce kaderime sövüyorum

Box to Box oynıyabilen bi adam bu, yetenek bakımından iniestadan aşağı kalır bi yanı yok, hagi adam edecektir bunu, seneye 20-25 milyon euroya okuturuz bi avrupa takımına.

TT ARENADA gol atınca gol sevinci sırasında onu tribüne çekelim :)

Ortadan kaybedelim. Aramızdan birisi onun formasını giyip sahaya geri dönsün:)

Çok istikrarlı bu adam gerçekten. Söylenecek söz yok. Stadın açılmasından çok bu adamın gitmesini istiyorum yemin ediyorum ...

Hadi anladık yeteneğin yok. Senden gol asist falan da bekleyen yok ama en azından önündeki adama pres yap be.

Insua macin son anlarinda oyuna girmesine ragmen Mustafa'dan daha cok top kapti. :o

Çok iyi oynadı bugun, sahanın heryerindeydi, tebrik ederim.

İkinci yarı çok iyi oynadı,helal olsun. 82. dakikada gitti rakip kontraya çıkarken top kaptı,Emre'ye verdi. Emre mal gibi uzaktan şut çekti,üzerine gitti dönen topu da kaptı.

80. dakikada G.Saray forması altında ilk kez top çaldı

Ya nesi iyi Barış'ın yarısı kadar oynasa neyse

Ya ne iyi oynaması saçmalamayın. Sadece topu kapıp Emre'ye verdiği pozisyon var. Onun dışında yine rakibe çalıştı. Hele ceza sahasında bi asisti vardı ki hasta oldum.

Mac boyunca hic bir halt yemeyip maci izledigi icin macin sonlarina dogru digerlerine gore daha enerjik olmasi normal.

Çok çok subjektif bakıyorsunuz Sarp'a. İyi oyuncu hatta Galatasaray'ın futbolcusu olmadığı kesin ama ikinci yarı çok iyi oynadı,potansiyelinin üzerine çıktı. Cana'nın çıkarılması yanlıştı, Emre'nin oyuna alınması bir o kadar yanlıştı. Ortasahada o açılan boşluğu iyi doldurdu doldurabileceği kadar.

Ha bu arada ilk yarı rezil rüsva oynadığı da ayrı bir gerçek.

Geri
Üst Alt