#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ya 25 milyon taraftar futboldan anlamıyor ya da bu adamda göremediğimiz bir şey var. Ya da büyü falan yaptırmış olmalı ki halen çakılı bir şekilde oynuyor. Nedir ulan bunun sırrı çıldıracağım :D

Mustafa Sarp'in futbolcu olmadigini Semih Yuksel'e anlatmaya calistigim gunleri hatirlayan var mi? O eforu baska alanda sarfetsem simdiye 8 milyon deveyi Atlantik'ten atlatmistim.

Allrounder bir futbolcu her mevkiide oynar çünkü hiçbişey yapmıyor

O kadar kritik pas hatası yapıyor bizim taraftarımız hala neden doğru düzgün tepki vermiyor bu adama. Tribündekiler memnun mu Mustafa'dan anlamadımki. 3 aylığına gelen Jo yuhlanır, Rijkaard yuhlanır, Hasan Şaş bile yuhlandı. Ancak takımdaki futbol katillerine hiçbir tepki yok. Vay anasını sayın seyirciler.

Bu adam Galatasarayin profesyonel futbol takiminda oynuyor, üstüne de para aliyor. Gercekten.

Mustafa Sarp'in futbolcu olmadigini Semih Yuksel'e anlatmaya calistigim gunleri hatirlayan var mi? O eforu baska alanda sarfetsem simdiye 8 milyon deveyi Atlantik'ten atlatmistim.

Adam geldiği ilk sezon birşeyler yapıyordu top çalıyordu asist yapıyordu gittiğim maçta stadda çıplak gözlede izledim birşeyler yapıyordu adam en azından. O sezonun 2. yarısından beri ruh gibi geziniyo bin kere de dile getirdim bunu. Yıl olmuş foruma gelmişsin 1.5 sene önceki performansını şimdikine kıyasla önüme koyuyosun.

Bence biz futboldan birsey anlamiyoruz. Rijkaard oynatiyor, Hagi oynatiyor. :D

Ang***ğun mu tuttu olm gene senin. Adam geldiği ilk sezon birşeyler yapıyordu top çalıyordu asist yapıyordu gittiğim maçta stadda çıplak gözlede izledim birşeyler yapıyordu adam en azından. O sezonun 2. yarısından beri ruh gibi geziniyo bin kere de dile getirdim bunu. Yıl olmuş foruma gelmişsin 1.5 sene önceki performansını şimdikine kıyasla önüme koyuyosun.

Ya sen bir sey yap.

Bir git.

18.09.10

Bunları görmek için televizyondan izlemek gerekiyor sanırım M.Sarp'ı. Arkadaş ne yazıyosunuz ne çiziyosunuz o kağıtlara; istatistik tutuyorsunuz M.Sarp ne yapıyor bizim gör(e)mediğiz. Yakında inanmadığım büyü'ye inanacağım futbola inancımı yitiriyorum bu boş eleman yüzünden yavaş yavaş.

Yitirdim sanırım, evet.

Futbolcu olabilirdim,futbolcu olabilirdim,futbolcu olabilirdim,futbolcu olab...

Kendi kendime sayıklıyorum lan.Sen olduysan ben de olabilirdim değil mi Mustafa hı?:o

Valla bu konuda Hayri haklı. Adam bana göre de hiçbir zaman futbolcu olmadı. En övgü aldığı zamanlarda bile benim için korkuluktan farksızdı. Bunu izlerken her zaman sinir katsayım arttı benim. İlk geldiği günden beri, hiçbir maç istisnası olmadan, ta bugüne kadar.

Yahu bu adamın bokunda boncuk var heralde.Hagi bile direkt 11 oynatıyor 2 maçtır.

Scout olur bu adamdan ben bu kadar güzel maç izleyen adam görmedim..

Yönetim duy sesimizi değerlendirin bu adamı..

Her izledğim de yanıyorum neden okulu futbola tercih ettim diye..Bu kadar kötü topçu olamaz Galatasaray'da...

Geri
Üst Alt