#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

umarım bir an önce nedeni ne olursa olsun defolup gitsin takımdan yada gitmek zorunda kalsın

Gün geçtikçe kendisini geliştiriyor bu çocuk.

Evet,sahada saklanmakta çok geliştirdi kendini.Önceden hiç olmazsa birilerinin arkasında saklandığını,toptan kaçtığını filan görürdük.Artık direk gözükmüyor. Teknik heyet de kendisini görmüyor olacak ki kenara da alınmıyor.

-Maç öncesi seramoni

-Hakeme itiraz

-Devre arası soyunma odasına yürürken

-Yediğimiz gollerin tekrarında

-Maç sonu tribünlere gidip alkış tutarken

Bunun haricinde gören varsa yetkililere bildirilsin...

Bir kayıp ilanı.

Duyurulur..

Futbolcu olabilirdim,futbolcu olabilirdim,futbolcu olabilirdim,futbolcu olab...

Kendi kendime sayıklıyorum lan.Sen olduysan ben de olabilirdim değil mi Mustafa hı?:o

Yahu bu adamın bokunda boncuk var heralde.Hagi bile direkt 11 oynatıyor 2 maçtır.

Scout olur bu adamdan ben bu kadar güzel maç izleyen adam görmedim..

Yönetim duy sesimizi değerlendirin bu adamı..

Gün geçtikçe kendisini geliştiriyor bu çocuk.

Evet,sahada saklanmakta çok geliştirdi kendini.Önceden hiç olmazsa birilerinin arkasında saklandığını,toptan kaçtığını filan görürdük.Artık direk gözükmüyor. Teknik heyet de kendisini görmüyor olacak ki kenara da alınmıyor.

:lol: gece gece güldürdünüz sağolun renktaşlar

Oğlum musti çek git Galatasaraydan

Adnan Sezgin'in akrabasi oldugunu dusunuyorum bazen..

30.dakika'ya kadar kendisine top gelmedi.

Büyük başarı.

Florya'da kurs açılsın 5-12 yaş arası çocuklar için. Mustafa abileri Saklambaç'ın inceliklerini anlatsın gençlere. :o

Kendileri maçın 82.dk'sında konuk oyuncu olarak teşrif edip 83.dk'Da gitmiştir.Yapımda emeği geçen herkese Teşekkürü borç biliriz(!)

reis bence fiziği çok iyi kavgaya çağırılır

Bence burda Mustafa'ya sallayanlar(ben dahil) futbolu bilmiyorlar. :asd:

Bu kadar insan övüyor bu adami hemde canli yayinda. Ya biz birseyi görmüyoruz yada bu herifi öven herkes zir cahil. :D

O kadar kritik pas hatası yapıyor bizim taraftarımız hala neden doğru düzgün tepki vermiyor bu adama. Tribündekiler memnun mu Mustafa'dan anlamadımki. 3 aylığına gelen Jo yuhlanır, Rijkaard yuhlanır, Hasan Şaş bile yuhlandı. Ancak takımdaki futbol katillerine hiçbir tepki yok. Vay anasını sayın seyirciler.

o bır yıldız o bır box to box :(:(:(hasan şaşı YUHLAYIP telefon atanlara selam olsun

Bu kadar insan övüyor bu adami hemde canli yayinda. Ya biz birseyi görmüyoruz yada bu herifi öven herkes zir cahil. :D

:D olabilir yada mustafa'nın gizli bir serveti var egosunu tatmin etmek için para dağıtıyor yorumculara :D

Övenler Fenerli olabilir. Övdüklerini gören yönetim Sarp'a katlanmaya devam eder çünkü. :D

bence sarp forvet oynamalıydı bu maçta pinoya küfür ederdi belki ama :D en azından orta sahada kafamız rahat olurdu .

Galatasaray'lı yorumculardan sadece Bülent Korkmaz övüyor kendisini.

Zaten kendisi aldırdı Mustafa'yı Galatasaray'ımıza.

Lafının arkasında durmak için Mustafa iyi oyuncu. Cana kim ki Cana'dan daha iyi oynuyor falan diye saçmalıyor arada.

Geri
Üst Alt