#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

3610865518_2633b93a7b_z.jpg

İşte kara gün :D

Bu adamın çok kötü ve etkisiz oynamasından daha fazla şaşırdığım bir şey var, o da spor basınında birçok beğeneninin olması ???

Sarp:Hişştt kanka bak hele...

Misimoviç:Ne diyorsun Mustafa?

Sarp:Gole gidiyorsak ikimiz bana pas ver tamam mı?

Misimoviç:Bakarız..

Sarp:Pino'yu hatırlaa Misimoviç :D ahahahaa

Hakkaten bela lan bu Sarp :D :D :D

Misimovic in muhattap olduğu adamlara bak,Barışla sarp... :o Grafite,dzekodan sarplara barışlara düştü adam :o

Her dönem taraftarın ezip stresini attığı adam mutlaka vardır takımda. Eskiden Sabriydi, şimdi Sarp oldu. Her zaman en zayıf halkaya saldırıyoruz. Barcelonada bile oluyo bu örn: Valdes.

Beyler Mustafa Sarp konusunda çok ciddi açıklamalarda bulunmak istiyorum. Şimdi burada bir gerçek var. Sarp'ı Van Gaal gelse de banko oynatacak, Mourinho gelse de banko oynatacak. Hatta ben bile banko oynatabilirim, bilemiyorum.

Lakin bu adamın sahada dolaştığını görebilecek tek adamı açıklıyorum: JOHAN CRUİJFF. Adam ağzında lolipopla bile bunu yapabilir. Sarp kardeşimiz Cruijff'ün kurallarına uymazsa şamar oğlanını yer. Bizde rahata ereriz.

Rinus Michels de var o da gorur panpa

JOHAN CRUİJFF mu geliyoooo yupiiii:D gerçi 1seneden fazla dayanmaz ama neyse:S

Mustafa Sarp konusunda kanımca yönetim baskı yapıyor teknik direktörlere,yok yani bu kadar kör olamazlar :D

Maçı en güzel yerden izliyor saha içinde. Yakında Lig Tv eline kamera verecek saha içinden daha yakın görüntüler alabilmek için. M.Sarp Cam.

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Futbol olarak en verimli çağında ve konuşmalarına dikkat ettiyseniz ne kadar aklı başında,efendi ve karakterli bir adam,bu özellikler benim için çok önemli takım arkadaşları Mustafa Sarp'ı çok sevecek diye düşünüyorum,espritüel yanı Arda ile ortalığı kırıp geçirecekler

1. Anıl Yıldız Nickli Üyeden Alıntı

Benimde çok dikkatimi çekti.Konuşmayı bilen,mantıklı ve karakterli bir insan gibi duruyor...

Evet, konuşması düzgün bir oyuncu. Malum konuşmak deyip geçmemek lazım. Konuşmak, düzgün cümle kurmak, doğru düzgün ifade edebilmek basit gibi görünen şeyler olsa bile temelinde zekaya, mantığa ve bilgiye işaret eder.

Bkz. Arda...

Bkz. Kewell...

şöyle düşünün kadroda m.güven olucağına m.sarp olsun ben faydalı olucağına inanıyorum stoperde oynayabiliyormuş üstelik sıkıntı olduğunda stoperde oynar...

Anılar ne kadar ümitliymişiz meğer :)

MSARP'in BOYS ANILAR'la bir alakasi var mi???

Geri
Üst Alt