#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Halukcan Başer Yeah I agree, he is one of the rare midfielders that can play both sides of the game. Imagine sami khedera and frank lampard, you combine them and you get the fabulous player Mustafa Sarp.

Yorumum nasıl olmuş sarp hakkında ..

Lan ne zaman buraya girsem Sarp basligi en yukarda :) Efsane oldu adam :D

Blue moon forumuna (Man City forumu) Mustafa Sarp basligi acacaktim da ilk mesajim "premier ligden hangi topcuyu alirdiniz" konusuna "rooney" olunca (hic aklima gelmedi son vakitteki olaylar) permanent ban aldim

Saglik olsun

Blue moon forumuna (Man City forumu) Mustafa Sarp basligi acacaktim da ilk mesajim "premier ligden hangi topcuyu alirdiniz" konusuna "rooney" olunca (hic aklima gelmedi son vakitteki olaylar) permanent ban aldim

Saglik olsun

Rooney yi niye sevmiyo bu adamlar?

Halukcan Başer Yeah I agree, he is one of the rare midfielders that can play both sides of the game. Imagine sami khedera and frank lampard, you combine them and you get the fabulous player Mustafa Sarp.

Yorumum nasıl olmuş sarp hakkında ..

Fabrikasyon mu bu adam? :D

Guya alicaklardi ya Rooney sorun cikardiginda, heralde t gecmeye gelmis Manulu sandilar beni :o

Mustafa normalde ekmek bıçağıyla karpuz kesecek adam ama bizim takımda maşallah herkesi kesiyor arkadaş.Cana yakında futbolu bırakacak bu herifin yüzünden.Xavi'yi getirsen ertesi gün Sabri'yle çekirdek çitlerler tribünde.

Bizim kulübün çalışma sistemi yıllarca böyledir. Eğer taraftar bir futbolcuya takarsa, kulüp sonuna kadar o futbolcunun arkasında olur. Bunun örneklerini çok gördük, ama en dayanılmazı kaleci Hayrettin idi. :)

Tabi, gelecegin yildizi MSarp'tan bahsediyoruz...

Tabi, gelecegin yildizi MSarp'tan bahsediyoruz...

Resim_1244049532.jpg

Necati'ye yaptigi savunmadan sonra korkudan ne yapacagimi sasirmistim.. :(:(:

Antremanlarda, Tugay daha hırslı gerçekten. Yaşına rağmen Tugay oynasa Mustafa'nın yerine bence 10 kat daha iyi iş çıkarır.

B_fe2aac6db18dfab698e3668c41416268.jpg

Adam bildiğin refakatçi ya rakibin yanında koşuyor ulan bir ayağını uzat vücudunu kullan ne bileyim faul yap hiçbirşey yapmıyor kafayı yiyicem.

Geri
Üst Alt