#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

18016841m.jpg

:asd:

takımın vazgeçilmez elemanı.:o

Reis'in doğum günü. :tiphat:

Beraber nice senelere. :happynew:

Yuzundeki ifadeden sahada ne is yaptigini anlamadigi net bir sekilde goruluyor

Adam bildiğin refakatçi ya rakibin yanında koşuyor ulan bir ayağını uzat vücudunu kullan ne bileyim faul yap hiçbirşey yapmıyor kafayı yiyicem.

:asd::asd: Reis o şaka maka bu haftada 11 de oynatır hagı delı olmamak elde deyıl Galatasaray'da nasıl oynuyor hala şaşıyorum...:ays:

Yüzyılın bence en büyük komedisi ve film olabilecek bir senaryosu bu adamın bir buçuk senede en çok oynayan oyuncumuz olması.Şaka gibi.Şakadan öte.

Doğum günün kutlu olsun Mustafa abi, umarım dogum günü hediyesi olarak takımdan kesilirsin

Çok koşuyor ama boş koşuyor alanları verimli kullanamıyor boşa kürek çekiyor yani

Nice yillara Mustafa, adami bari bugün rahat birakin ya la?

Kendisini izledikçe, hergün niye futbolcu olmadım diye isyan ediyorum.

Doğum Günüymüş bugün neden Doğdun la :D Şaka Şaka iyiki doğdun umarım bir an önce gidersin :D

Ben Mustafa Sarp`in yerinde olsam ve bugün burada ki yazilanlari okumus olsam, baya bir üzülürdüm. Sanki hocalar silah zoruyla Musatafa`yi oynatiyorlar. Oynadigi futbol tarzini begenmesemde kendisine saygi duyuyorum. Neyse bazilarinda utanicak yüz yok ki.

Dogum günün kutlu olsun Mustafa!

diyorum ki biz zaten bu sarp'tan kurtulamayacaz acaba bir kasedini yapıp basınamı sızdırsak...(kaset olayının detayına girmek istemiyorum sonra siyasete girer kimseyi kırmaya asla dayanamam..:SS:):asd:lol::lol:

Geri
Üst Alt