#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

özledik sarp , bi gittin ne hale geldik :o

Bi ara ekşi sözlükte "tek ihtimali olan insanların hikayesi" adlı nicke sahip kişinin her transferi önceden bildiğinden dolayı haldun üstünel olma iddiası ortaya atılmıştı.Ama demin ekşi sözlükte mustafa sarp hakkında yazdıklarını gördüğümde onun haldun üstünel olmadığını anlamış oldum.:D

mustafa sarp - ekşi sözlük

Bi ara ekşi sözlükte "tek ihtimali olan insanların hikayesi" adlı nicke sahip kişinin her transferi önceden bildiğinden dolayı haldun üstünel olma iddiası ortaya atılmıştı.Ama demin ekşi sözlükte mustafa sarp hakkında yazdıklarını gördüğümde onun haldun üstünel olmadığını anlamış oldum.:D

mustafa sarp - ekşi sözlük

Emin olma dostum :o

4600_128107202208_82795302208_3208449_7536970_n.jpg

Haldun Üstünel, teknik kadronun istedigi futbolcuyu almakla bulundugu makamin, isinin hakkini vermistir. Mesele o ki sözkonusu futbolcunun bekleneni verememis olmasina karsilik takimdan kesilmemesidir. Bir futbolcu bekleneni veremiyorsa bu isi kim yapar? Teknik Adam. Peki Üstünel, o an ne yapar? Onun yerine alinasi ihtimal kisinin pazarligini? Belki de is coktan bitmistir...

Maksat üzüm yemek olsun, bagciyi dövmek de ne is?

Şanslı adam yine yırttı 2 senedir yuhalanamadı gitti..2-2 kaldığımız karpaty maçında da yuhalanacaktı aslında ama malesef 2-0dan sonrali 25-30 dakika ayağına top deymemişti

sivasspor-1-galatasaray-1-mac-devam-ediyor--782000.Jpeg

ibrahimovic_10_1024x768.jpg

Ayni gol sevinci.

Mustafa Sarp 5 Kasım 1980'de Total futbola tepki olarak doğdu.

Adam direk başarıya tepki olarak doğmuş bence.Gittiği her takım o gidene kadar batırıyor.

Bu adam ancak hali sahada göze batmaz.

Geri
Üst Alt