#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Linyitspor'un önliberosu bile senden daha iyi çok ciddiyim

Bu adam daha yasiyormu yahu?

Yakinda sözlesmesi yenilenir. :asd:

Şu adamın neden halen kadro dışı bırakılmadığının veya sözleşmesinin fesh edilmemesinin mantıklı bir nedeni yoktur.Misimovic'in kadro dışı kaldığı klüpte bu herif ve bunun gibileri oynuyorsa sakatlık vardır.

Zamanında iki gol attı diye nasıl övülmüş forumda futbol cahilleri tarafından.. Yönetimde de benzer cahiller olunca al sana tarihin en kötü Galatasaray'ı.. Bravo.

Sarı-Kırmızılı formayı sırtına geçirirken çok heyecanlandığını söyleyen Sarp, çocukluktan beri hayalini kurduğu bir takımda oynayacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek sırtına geçirdiği G.Saray forması için 'Nasıl ? Yakıştı mı? ' diye de sormayı ihmal etmedi...

Hic yakismadi be Mustafa.. hem de hic!

günün iyilerden. Baros'la duvar pasına falan girdi. defansif olarak çok iyi zaten. en azından Barış gibi rakibe vermiyor topu.

gençler futbolu benden iyi bilmiyorsunuz maalesef. ;)

benim burada dediklerim bir bir çıkıyor. isteyenler bakabilir mesajlarıma.

4-3-3'e uygun bir adam çok net. olumsuz bir hareketini de göremedim bugün. o bölgede oynayacak adam zaten yetenekli bir adam olacak değil yani. takımın en yeteneksizi o bölgede oynuyor. daha önce başka bir konu altında bu dersi göstermiştim size.

Zamanında iki gol attı diye nasıl övülmüş forumda futbol cahilleri tarafından.. Yönetimde de benzer cahiller olunca al sana tarihin en kötü Galatasaray'ı.. Bravo.

Futbol ilahı S.Serhat Türkel 'den Mustafa Sarp yorumlarından bir kaçı :)

BAM ve aydın bu takımdan gitsin,takım otomatikman düzlüğe çıkar yemin ediyorum.Lanet gibiler lan kulübün üstünde.

Geri
Üst Alt