#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Beyler o değil de gecenin 02:20 küsüründe Mustafa sarp tartışıyoruz, manyak mıyız lan biz :sad007:

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Nuri Şahin şu anki fizik düzeyiyle Rijkaard sisteminin orta göbeğinde yer alamaz. İleriye yönelik olarak belki değerlendirilebilir ama Nuri Şahin gibi oyuncuların devamlılıkları yok. Ama Mustafa Sarp gibi oyuncuların süreklilikleri var. Totalde daha yararlı olacaktır Sarp.

geçmişten bir sarp yorumu.adam haklı beyler.

turkcell süper ligi gectim, ama bu adami ben bank asyada bile oynatmam. bir kisi eksik oyniyalim daha iyi!

Beyler ilk zamanlar 4 'lü defansın tam önünde ön libero oynuyordu. Topal gelince öne çıktı ve sırıtmaya başladı. İtiraf ediyorum ben de beğeniyordum ön libero oynarken. O zamanlar burada üye değilken şimdi gelip eski mesajdan sallaması kolay.

Bu konuya ilk mesajları yazanla yorumları süper :D

Bazıları geleceği görmüş.

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

İlk transfer edildiğinde karşıydım. Oynadığı oyunla herkesin takdirini kazandı. Formunun artark devam etmesi halinde Galtasaray'ın değişmez oyuncusu olur. Mehmet Topal'da forma yüzü göremez.

Geçmişten bir mesaj, adam kahin. Aslında yarı kahin.

Ben bu adamı sahada göremiyorum diyenlere;

[video=youtube;VQCmHA8gCuA]https://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA[/video]

Bizde mi bir sorun var lan acaba?

Bence Sarp elinden gele mücadeleyi ortaya koyuyor. Yetenekleri sınırlı olabilir. Adam kendini silah zoruyla oynatmıyor ki, neden Sarp'a kızıyorsunuz?

Bence Sarp elinden gele mücadeleyi ortaya koyuyor. Yetenekleri sınırlı olabilir. Adam kendini silah zoruyla oynatmıyor ki, neden Sarp'a kızıyorsunuz?

Sarp mücadele mi ediyor? Hayatımda görmedim, duymadım.Saklanmaktan başka bir şey yapmıyor.

Çok net söylüyorum iki senedir Galatasaray'ın içine ruhsuzluk ve vurdumduymazkık virüsünü bulaştıran birinci adamdır. Keşke gerçekten zamanı geri alma şansımız olsa ve bu adam doğmasa.

Defansif bir oyuncu olarak 2 senede 1 kere topa yatarak kayarak müdahale yaptığını görenler parmak kaldırsın.Ben böyle şey görmedim arkadaş.

Defansif bir oyuncu olarak 2 senede 1 kere topa yatarak kayarak müdahale yaptığını görenler parmak kaldırsın.Ben böyle şey görmedim arkadaş.

adami ön liberoya koyuyorlar, bir bakiyorsun, forvet arkasi oyniyor.

ya varya, gercekten b.k gibi bir kadromuz var

yahu Sarp, Özbek falan, bunlar Galatasarayin 18 kisilik kadrosunda olmamalilar ama ilk 11'in bankolari bunlar ya, güler misin, aglar misin.

Sarp kim ya Allah askina, nerden, neden, ne icin galmis la bu adam bize

Geri
Üst Alt