#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Sen nasıl bi'şeysin Allah aşkına?! Bir takım içten ancak Sarp gibi bir adamla çökertilir! Bravo Hagi!! Böyle gidersen bu adam senin sonun olacak!!

Sarpın gereksiz yere pas atamaması ver adama faul yapması sonucu serbest vurus kazandılar. boş adama pası attılar ve gol oldu. ayrıca maç içerisinde dikkatli izledim sürekli geriye oynadı. tez zamanda gitsin şu takımdan...

Ne yapalım artık bu adamdan kurtulmak için vallahi bilemiyorum. Nefret etmeye başladım artık.

Oyuna girdi ortasaha çöktü. İki eli yanlarda açık şekilde zıplaya zıplaya oyuncu durdurmaya çalışan ender futbolculardan.

başlık bile database error diyo utan bee, nasıl futbolcusun.

En azından bu maçta ofsayttaki adama pas atmadı.

Hata sende değil,seni oynatan futbol katillerinde.

Bu adam oyunda olduğu süre içerisinde bizi 10 kişi oynatıyor. BAM gereksiz. BAM'ın "M"si hepten gereksiz!

Neil gibi her tarafı futbolculuk akan bir adam çıkıp, fuleli Mustafa Sarp giriyor, inanılmaz bir değişiklik.

Oyuna girer girmez kalitesini belli etti reis. Maç 2 dk da 3 - 0 dan 3 - 2 oldu

Az kalsın maçı koparıyordu.Uğursuz herif!

Sarp oyuna girene kadar orta sahadan geriye döndügümüzü hatirlamiyorum.

Bu adam için bir sınıf verecek olsak vallahi ''vasat''tan aşağı ne var bilemiyorum ki.Vasat bile değil bu Zart.Ondan kötüsü herhalde ''berbat'' oluyor.

Sana puanim -10 Mustafa. Lanetli adam. Oyuna girdi lanet getirdi.

2 mactır oyuna gırdıgı anda 2 gol yiyiyoruz.

Maçı kahvede izledim,durum 3-0 keyifler yerinde,kamera sarpı gösterdiğinde aboooooov diye bir uğultu yükseldi :D oyuna girince malum 2 tane ard arda gol gelince millet başladı sarpa saydırmaya haksızda değiller

SOn iki maçta oyuna girdikten sonra 4 gol yedik. Hagi artık akıllanmıştır umarım. :)

Geri
Üst Alt