#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

30 metre 2 tane geri pası attı ama 10 metre ilerde sanırım bir pozisyonda Culio boştu ama yapamayacağı için geri döndü.

Olmuyor Sarp zorlama işte. Tamam katkı yapmadın değil takıma zamanında ama olmuyor işte artık.

Aldığın nefes zarar be. Sahadaki varlığın bile takımın bir anda kazmalaşmasına neden oluyor. Kontratın bittiği gibi arkana bakmadan ayrıl sezon sonunda.

Seni öyle bir dövmek istiyorumki Sarp.İlk önce senle beni bir odaya kilitlemelerini istiyorum.Daha sonra kafa atmak istiyorum tam burnuna,ardından yumruklarla karnına çalışmak istiyorum.Bu yarım saat sürmeli böyle ve en son beyzbol sopasıyla bacaklarını vurup seni o odaya kilitlemek istiyorum.Bunu gerçekten istiyorum Sarp:ask:

bunun sözleşmesi lütfen sezon sonunda bitiyor olsun.bilen var mı

bu adamın sözleşmesi ne durumda? insallah bu sene bitiyordur seneye de bu adamı görmeye dayanamam ben

Hakkında kullandığınız ifadeler hiç hoş değil. Kötü oynasa bile adamın ölmesini nasıl isteyebiliyorsunuz. Yazıklar olsun.

Adam uğursuz beyler. Girer girmez bozdu takımı.

Yine girdi dürttü tepti topu, el kol falan yapıyor hala, Gerrard falan sanıyor kendini adam ya. Lütfen git, baltalama takımı, lütfen.

Git artık top oynama bu kulüpte, diksiyonun üzerine bir işte bulun ne bileyim, yapma ama bu işi.

Yapıcaksan da burda yapma, git.

Normal şartlarda sözleşmesi bu sezon son. Ancak bizim yönetim gidipte uzatma gibi bir olay yaparsa yemin ederim bu sefer harbi isyan çıkar. :D

Galatasaray'da olmasının Frank Rijkaard ve Hagi'nin 18'e almasının başka bir açıklaması olmalı.

Küfretmekten başka birşey gelmiyor elden, gördüğümde futboldan soğuyorum; uzun zamandır futbol oynamayan Galatasaray'ı izlerken bile gözükmesiyle gidişatı berbat edebiliyor.

MUSTAFA SARP

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : BAKIRKÖY

Doğum Tarihi : 5 Kasım 1980

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi :

Lisans Bilgileri

Lisans No : 599778

Kulüp : GALATASARAY A.Ş.

Sözleşme Başlangıç T. : 9 Haziran 2009

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2012

1 sene daha var . :(

Bugün takım çok iyiydi Mustafa sanki Ferrari garajında ki bir Şahin gibi sırıttı resmen..

Çek git bebeğim bu takımdan!

Söylenecek çok şey var ama, nutkum tutuldu. :mymeka:

Geri
Üst Alt