#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

2 maçtır oyuna yedekten geldi ve takım gol yedi.Birileri bu istatistiği araştırması lazım.

mustafasarpg.jpg

:D

Hemen hemen bütün futbolcularımıza can veren stad senin karşında çaresiz kalıyor be mustafa..

yemin ediyorum maçta çıplak gözle girdiğinden beri onu seyrettim,bu kadar takımına zararlı futbolcu olamaz.otlakçı gibi aynı.önündeki 10 metre adama topu atamayıp geriye 20 metre dönüyor.

İstikrarı müthiş denebilecek seviyede. Zaman ve mekan tanımıyor.

Yarin kadro disi birakilmali. Yeter artik ama

Ya hala sokun etkisi gecmis degil ben de.

Resmen bu adam yüzünden mac gidiyordu la, saka gibi yemin ederim.

Allahtan Baros cikti sahneye, yoksa valla ciddi ciddi mac 3-3'e dogru gidiyordu.

Stancunun etkisiz ortasini, Kazim'in müthis asistiyle, Baros affetmedi, yoksa Hagi, Polat ve biz taraftar cok pis bir durumla karsi karsiya kaliyorduk yeminle.

Adam oyuna girdi, es es orta saha nin anasini aglatti. Defansif ön liberomuz Mustafa ne pas yaparak nefes aldirtti topcularimiza, nede pres yaparak.

Kara kaslarini oynatarak mi defans yapmayi calisiyordu, anlamadim ki. Es es'in attigi ilk gole bakarsaniz öyle ama.

Mustafa'nın suçu yok, oynatanda suç. 2 senedir gelen giden yıldızın haddi hesabı yok ama çoğu kişi hep onlarda suç buldu. Bugün belki daha iyi anlamışlardır. Sarp,barış ve ayhan'dan herhangi birisi bile oyunda olduğu sürece olumlu futbol oynamamız ve topu ileri taşımamız imkansız. 3 pas üstüste yapamayız. Haliyle ilerdeki adamlar da etkisiz oluyor. Pino bencil deniyor mesela ama niye bencil kimse demiyor. Mustafa,Barış ve Ayhan takımdan gönderilmediği sürece bu sorunları yaşayacağız. Şunu çok iyi biliyorum Mustafa Sarp'ı birinci ligte hiçbir takım oynatmaz, her oyuncunun iyi yapabildiği birşeyler vardır ama bu adamın tek bir vasat özelliği bile yok. Asıl yapması gereken iş olan "top kapma" konusunda abartısız söylüyorum Aydın bile daha iyi.

Bu herifin sansi uzun sure sakat kalmasi oldu.Hagi bunun ne olup olmadigini tam goremedi.Ama yavas yavas farketmistir artik futbolcu filan olmadigini,gerekeni yapar .Eksiklerde donsun 18'e bile giremez bu saatten sonra.Sene sonuda yolcudur abbas baglasan durmaz.

Bu herifin sansi uzun sure sakat kalmasi oldu.Hagi bunun ne olup olmadigini tam goremedi.Ama yavas yavas farketmistir artik futbolcu filan olmadigini,gerekeni yapar .Eksiklerde donsun 18'e bile giremez bu saatten sonra.Sene sonuda yolcudur abbas baglasan durmaz.

hic sanmiyorum

sene sonu büyük ihtimalle ayhan yolcu

barisin da sözlesmesi bitiyor

böyle olursa eger mustafayi kesinlikle tutarlar

sonucta bunlara göre "yedek icin saglam bir oyuncu" kendisi ama oysa yedek otururken bile cok zararli biri, cünkü cok balli, biri sakatlaniyor, ilk 11 in bankosu oluyor yada oyuna sonradan giriyor, macin icine ediyor.

Bu adama yazılacak birşey yok.Yeteneği bu kadar, bundan fazlası yok bunu kendisi de biliyor.Sezon sonu takımdan ayrılır.Bu adamın tek artısı şu ; antremanlarda iyi çalışıp ikili mücadelerde ayakta kalması hocayı da yanıltıyor.Ama futbola katkısı malesef sıfır.

mustafa sarp sen gördüğüm en tuhaf en yeteneksiz orta saha oyuncususun, iyi bir galatasaraylıysan bu takıma yapabileceğin en büyük iyilik tribüne çıkıp amigolup yapmak olacaktır.

futboluna girmiyorum ama iyi bir galatasaraylı.tek olumlu hali.

Geri
Üst Alt