#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

türk futboluna sızmış serbest meslek üyesi .

ekşide gördüm guldum sabah sabah

Maç 3-0 olmuş rahat rahat maç izliyoruz adam bi girdi 3-2 oldu :o

ne deyim ki ... artık kelime yok sana... defans yapmazsın top dağıtmazsın ... pozisyon almazsın... saçmalar ortasahanın düzenini bozarsın tak 3-2

Mustafa sende biraz gurur ve Galatasaray sevgisi varsa lütfen artık bu formayı sadece antremanlarda giy.

Hagi'ye söyle artık seni kadroya almasın. Garanti paranı alıp yatarsın, sen yeter ki oynama bu taraftar seni baştacı yapar.

O kadar para alıyorda yatıyor demez kimse sana, sen Galatasaray'da sağlıklı yaşam için sadece antreman yap aldığın para helal olsun.

Barış, Ayhan ve senin olmadığın Eskişehir maçında hemen belli oldu. Eskişehir için üçünüzde büyük kayıptınız. Zaten oyuna girmenle beraber Eskişehir için ne kadar önemli olduğun hemen belli oldu.

Nasıda geriye paslar attı ama girdikten sonra:) hepsi milimetrikti hepsi gözümüzün pasını sildi helal mustafa..

sarpinho'yu eskiciye verdik bir paket mandal aldık. Çok pis kazıkladık enayiyi.

"Skora etki eden oyuncu" tanımının vücut bulmuş hali. Reyiz Messi'den, Ronaldo'dan bile daha etkili bu konuda.

Mustafa Sarp: "Geriye müthiş paslar çıkarırım"

Xavi: "Ben de ileriye"

Mustafa Sarp: "Doğru, herkes eksik gördüğü yönü geliştirmeye çalışır"

Xavi: "?!?!"

Box-to-box'un kitabini yeniden yazarak "b.k-to-b.k" ismiyle bizlere tekrar sunmustur.

bitanede mustafa sarpmaz diye yazar var gsyı yazıyo. acaba adam ne düsünüyodur:))

Mustafa Sarp'ın okey milli takıma katılmasını öneriyorum,taşı soldan sağa atar..

En iyi yaptığı iştir..

Geri
Üst Alt