#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

popülerlikte sabrinin en büyük rakibi artık,hatta geçti bile.

Bu Mustafa Sarp hiç çapkın değil. Hiç akşamları barda yakalanmıyor ya üzülüyorum buna :(

1-2 gün evvel Futbol Gündemi programina mail yolladim. Canli Yayinda mailleri okuyorlar ve Ugur Meleke´den yorum aliyorlar. Bende yazdim :)

Aynen böyle okudu maili spiker :)

" Sevgili Ugur Meleke,

Hakem gibi oyuncularin etrafinda kosan Mustafa Sarp´in yetersizligini hocalar neden görmüyor? Gaziantepspor macinda oyuna girdi maci kaybettik, Eskisehirspor macinda oyuna girdi, garantiye aldigimiz 3 puani kaybedecektik. Ugur Meleke´nin Mustafa Sarp hakkinda yorumlarini merak ediyorum. "

Ugur Meleke de aynen sunlari söyledi.

"Tabi Ayhan,Baris ve Sarp´tan sonra bu orta saha Xavi Iniesta Busquets etkisi yaratiyor :) ancak Eskisehirspor macinda yenilen golleri Mustafa Sarp´a baglamak haksizlik olur. Gaziantepspor maci icin aynisini söyleyemeyecegim ama Eskisehirspor macinda Mustafa Sarp´in bir sucu oldugunu düsünmüyorum. Bu ona haksizlik olur. "

ya bence BAM'daki en yetenekli kişi :D Sarp>Barış>Ayhan yani :D

ayhan>mustafa=barış

birbirleri arasında

İçlerinde en iyisi bence Barış.Adam iyiniyetli bir topçu.Haddini aşmıyor en azından.

Huzursuzluk yaratmıyor.Mücadele gücü yüksek.Bazıları gibi kaçak güreşmiyor.

Yılın bidonu ödülüne Avrupadan sadece 3 aday var : Ayhan - Barış - Mustafa :D

Arkadaslar bu BAM olayi ilk kim uydurdu? Kimden cikti bu "kelime"?

Bizim forumdan diye biliyorum ben?

Dün Trt türkteki "10 numara" programini izledim, Ali Ece BAM diyip durdu Baris-Mustafa-Ayhan icin, diger yorumcular ve sunucu baya gülüyordu, yani onlarin da haberi vardi BAM`dan. )))

BAM'in olmayisi Galatasaray icin büyük bir avantaj diyordu bu arada Ali Ece.

Pazar günü ise "herseyfutboldir" prgramini izlemistim, orda da fenerli bir yorumcu BAM yok, bu yüzden iyi oynadi Galatasaray demisti )))

Ayrica Ali Ece baya forumlarda takiliyor galiba, dün "bi forumlara göz atsalar" diye konustu bir konu hakkinda, hatirlamiyorum simdi )))

Geçen gün Yalçın Dümer de köşe yazısında BAM diye bahsetti :)

Sonrada eklemiş internet dili ile Barış Ayhan Sarp diye :P

ali ece reyis bi adam trapattoniyede reyis diyodu bi ara yayında

Dun PES'de bi Master Lig aciyim dedim, bide baktim hemen teklif gelmis Mustafa Sarp'a. Chelsea 3 milyon avro teklif etmis :D , Kabul etsem mi acaba ?

ya bu adam ilk geldiğinde böyle değildi diye hatılıyorum ben hatta çok methiyeler dizmiştik neden böyle oldu :D

kaleci Fevzi gibi bir kırılma anı falanmı oldu ne oldu :D

Geri
Üst Alt