#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Duruşunda hayır yok be. Baban yengeç sanki kollara bak.

9399081.jpg

Aslında Schuster doğru söylüyor 1960'ın futbolu oynanıyor diye şöylemi demeliyim 1960 zihniyeti var Mustafa Sarp,Barış,Ayhan gibi sadece koşan veya koşuyo gibi görünen(sarp) mücadele eden futbol adına hiçbir olumlu iş yapmayan adamların doldurulması ve Adnan Sezgin,Adnan Polat,Aziz Yıldırım,Yıldırım Demirören,Sadri Şener,İbrahim yazıcı gibi eski kafalar Menejerlerin önermesiyle transfer yapan adamlar artık türk futbolundan elini çekmeli ve bunların yerine 2011 model futbol mantalitesini benimsemiş gelişmeye açık ve profesyonel yönetici ve teknik ekip ve 2011 model futbol mantalitesine uygun futbolcu topluluğu oluşturulmalıki Türk futbolu büyüsün gelişsin Yani kısaca şöyle söyliyim

TD olarak 2011 model futbol felsefesini bilen adamlar

Abdullah avcı

Tolunay kafkas

Ertuğrul Sağlam(başkanına rağmen)

Mehmet Özdilek

Aykut Kocaman(başkanına rağmen)

Başkan Olarak 2011 futbol mantalitesini kavrıyan

Göksel Gümüşdağ: Türkiyedeki bu işi bilen en iyi ve gelişmeye açık ve çok çok iyi genç bir başkan

İbrahim kızıl: 2011 futbol mantalitesini iyi bilen gelişmeye açık olmamasına rağmen takımla ilgilenen ekibine güvenen bir başkan yani futbola karışmayan sadece maçlara gelip izleyen

Süleyman hurma: Recep mamur hiçbirşey bilmemesine rağmen Süleyman hurmanın gençlere yönelik transfer politikası ve scout ekibiyle 2011 futbol mentalitesine en uygun isimlerden birisi sevmeyen çok ama adam işi biliyor

Antalya başkanı: adını bilmiyorum ama iyi bir başkan

tolunay kafkas'a katılırım, e.sağlamın balla belli noktaya geldiğini gördük ondan sonrası yok ama tolunay gerçek bir sistem adamı herşeyi planlı programlı, kayseri'yi adam etti sıra antepte, yaptığı transferler bile nasıl bir yapıda olduğunu gösteriyor bu tip adamlardan hiçbir zaman zarar gelmez keşke galatasarayın başına geçseydi sezon başında, abdullah avcı da iyi bir adam ama mehmet özdilek için aynı şeyleri söyleyemem o adam hala 30 yaş civarı adamlarla oynamaya devam etsin veysel2in bilmem nereleri beyazlaşmış onu oynatıyor, onu oynatacağına git genç bir çocuk bul ona şans ver, ben dediğim gibi bunların içinde en çok tolunay kafkas'ı tercih ederim gerçekten iyi takım kuruyor. abdullah avcı ise daha çok kontra atak futboluna dayalı bir oyun tarzı var, bize pek uymaz diye düşünüyorum.

tolunay kafkas'a katılırım, e.sağlamın balla belli noktaya geldiğini gördük ondan sonrası yok ama tolunay gerçek bir sistem adamı herşeyi planlı programlı, kayseri'yi adam etti sıra antepte, yaptığı transferler bile nasıl bir yapıda olduğunu gösteriyor bu tip adamlardan hiçbir zaman zarar gelmez keşke galatasarayın başına geçseydi sezon başında, abdullah avcı da iyi bir adam ama mehmet özdilek için aynı şeyleri söyleyemem o adam hala 30 yaş civarı adamlarla oynamaya devam etsin veysel2in bilmem nereleri beyazlaşmış onu oynatıyor, onu oynatacağına git genç bir çocuk bul ona şans ver, ben dediğim gibi bunların içinde en çok tolunay kafkas'ı tercih ederim gerçekten iyi takım kuruyor. abdullah avcı ise daha çok kontra atak futboluna dayalı bir oyun tarzı var, bize pek uymaz diye düşünüyorum.

ben futbol olarak dedim hücüm oynamayı seviyor maddi durumu kötü Antalya'nın mehmet özdilek Musa Nizam'ı oynatan adamdır bu sene pişsin diye Denizlispora kiralandı bence katkısı tartışılmaz oynattığı futbolda takım kalitesine göre çokta iyi Tolunay hoca iyide ona sabredebilecek yöneticiler lazım asıl sorunda bu Abdullah Avcı'nın böyle bir oyun tercih etmesinin nedeni savunmasının kötü olması nedeniyle hemde kontraatağa uygun oyuncuları olması nedeniyle kontraatak takımı deniyor çıkardığı adamlar ortada İBB'nin maddi durumuda ortada o imkanlarla bunlar yapılabiliyor ancak ama bizim takımlarımız üst düzey imkanlarla sapıtıyorlar rezil ediyorlar kendilerini

ben futbol olarak dedim hücüm oynamayı seviyor maddi durumu kötü Antalya'nın mehmet özdilek Musa Nizam'ı oynatan adamdır bu sene pişsin diye Denizlispora kiralandı bence katkısı tartışılmaz oynattığı futbolda takım kalitesine göre çokta iyi Tolunay hoca iyide ona sabredebilecek yöneticiler lazım asıl sorunda bu Abdullah Avcı'nın böyle bir oyun tercih etmesinin nedeni savunmasının kötü olması nedeniyle hemde kontraatağa uygun oyuncuları olması nedeniyle kontraatak takımı deniyor çıkardığı adamlar ortada İBB'nin maddi durumuda ortada o imkanlarla bunlar yapılabiliyor ancak ama bizim takımlarımız üst düzey imkanlarla sapıtıyorlar rezil ediyorlar kendilerini

dediğim gibi tolunay kafkas hariç hiçbirisi bana pek bir anlam ifade etmiyor, musa nizam örneği de pek bağlayıcı değil o adam 2-3 senedir takımın başında çıkardığı adam musa nizam ve o da şuan kadroda yok bırak kalsın öyle hocalar, samet aybaba desen saygı duyarım, o adam yaşına bakmadan gencecik çocuklara şans veriyor kötü mü ediyor, tabi ki hayır, aynı şekilde yılmaz vural o da hiç çekinmiyor gençleri oynatma konusunda, abdullah avcı'nın tercihlerini bazen yadırgıyorum mesela metin depe gibi bir adamı oynatıyor, abdullah avcı bizde olsa inan deliririz biz o da olmadık adamları oynatır, tolunay kafkas hem yabancı hem yerli transferileri ve kadro tercihleri noktasında bence dört dörtlük bir yönetim sergiliyor.

Tugay Kerimoğlunun teknik bilgisi ve tecrübesi , Sağlamdanda Avcıdanda Kafkasdanda daha iyi o yüzden boşuna dert etmeyin elimizde geleceğin Sir Alex Fergusonu duruyor ....

Mustafa Sarp'in isliklanmasi les bir hareketti. Dunyanin en kotu futbolcularindan biri oldugu dogru, ama adami isliklamak cok ama cok ama cok yalnish.

Tugay Kerimoğlunun teknik bilgisi ve tecrübesi , Sağlamdanda Avcıdanda Kafkasdanda daha iyi o yüzden boşuna dert etmeyin elimizde geleceğin Sir Alex Fergusonu duruyor ....

Ya tutarsa

kenarda beklerken, insallah top disari cikmazda, mac bitene kadar kenarda beklersin dedim icimden .

isliklanacagini bilseydim, hemen saha ya gir derdim.

dediğim gibi tolunay kafkas hariç hiçbirisi bana pek bir anlam ifade etmiyor, musa nizam örneği de pek bağlayıcı değil o adam 2-3 senedir takımın başında çıkardığı adam musa nizam ve o da şuan kadroda yok bırak kalsın öyle hocalar, samet aybaba desen saygı duyarım, o adam yaşına bakmadan gencecik çocuklara şans veriyor kötü mü ediyor, tabi ki hayır, aynı şekilde yılmaz vural o da hiç çekinmiyor gençleri oynatma konusunda, abdullah avcı'nın tercihlerini bazen yadırgıyorum mesela metin depe gibi bir adamı oynatıyor, abdullah avcı bizde olsa inan deliririz biz o da olmadık adamları oynatır, tolunay kafkas hem yabancı hem yerli transferileri ve kadro tercihleri noktasında bence dört dörtlük bir yönetim sergiliyor.

Tolunay Kafkas çok iyi bir hoca ama Abdullah Avcıda en az onun kadar iyi bir hoca Metin Depe falan oynatıyor diyorsunda bütce o kadar hem sakatlık sorunu var savunmada Barbosa Vinicius gibi adamlar oynuyordu ve 2'side kaliteli adamlardı mecburen bu adamları oynatıyor emin ol bütcesi yüksek olsa çok kaliteli adamlar getirip oynatır mesela Serhat Akyüz vasatın vasatı ama Serhat'dan bile verim alıyor çünkü eli mahkum bütcesi yok Gökhan Süzen,İskender,Ali Güzeldal,İbrahim Akın,Tevfik Köse gibi oyuncuları takıma alıp takımın kilit oyuncuları konumuna getirdi.5 senedir takımın başında Tolunay Hoca'nın Kayserispor'daki son sene performansıda ortada oda çok hatalı işler yaptı Metin depe diyorsun Abdullah Hoca'yı eleştirirken ama Tolunay Hoca'da Hürriyet Güçer'i aldı ve zaman zaman oynatıyor Orhan Gülle'yi oynatmamya başladı bunlarıda eleştirebiliriz ama Abdullah hoca'nın hakkınıda yememeliyiz diye düşünüyorum.

Bence top önünden geçmiş, o da vurmuş havası vermek için, zıplama efekti vermiş.

Geri
Üst Alt