#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

bu takıma yakışmayıpta kaptan olmak isteyen futbolcularda var.

Gereksiz birisi, bosuna alindi bana göre.... ilk 18e bile sokmam bunu.

günün iyilerden. Baros'la duvar pasına falan girdi. defansif olarak çok iyi zaten. en azından Barış gibi rakibe vermiyor topu.

yılın olayı mustafa sarp barosla duvar paına girdi.

günün iyilerden. Baros'la duvar pasına falan girdi. defansif olarak çok iyi zaten. en azından Barış gibi rakibe vermiyor topu.

Yanındaki adama pas atmaktan acizdi.. Koşmakla futbolcu olmuyor.. Çalışkan, hırslı falan ama saha görüşü, tekniği, oyun zekası sıfır..

Süper Lig'de her takımda 6658475 tane bulabilirsiniz böyle adamdan. Uzaktan şut, gizli golcülük (gol sezileri), düzgün paslar gibi artıları da yoksa ki yok görünüyor G.Saray için son derece gereksiz bir transfer.

kardesım sen kımden bahsedıyosun.

Bak bu adamın ısmı Mustafa Sarp

Gecen sene Bursasporda oynadı.

sen kım sandın.

Defansı İYİ??? hmmmm ALLAH ALLAH düşün taşın bulamadım.

Şimdi anladım sen sizin mahalledekı Mustafayla karıstırıyon.Pardon yaa:D:D

gençler futbolu benden iyi bilmiyorsunuz maalesef. ;)

benim burada dediklerim bir bir çıkıyor. isteyenler bakabilir mesajlarıma.

Galatasaray'ın futbolcusu olmayabilir,Galatasaray'a yakışmayadabilir.Ama bugün ortalamanın üstünde oynayan oyuncularımızdandı.Buna rağmen bu kadar eleştiri önyargılardan dolayı olsa gerek.Ben de Mustafa Sarp gelirken iyi bir transfer olarak karşılamamıştım ama oyuncuyu değerlendirirken bunu göz ardı edebiliyorum.Size de tavsiyem budur.

Mustafa Sarp'ın işi bundan sonra çok daha zor.Artık taraftarın önyargısını da yenmek zorunda...

Bugün sahadaki en iyi oyuncumuzdu. Aferin sana Mustafa devam. :)

futbolu o kadar iyi biliyosan burada neden yazıyon,kendini harcama.

Yeni Maldonado muz olacak kendisi!!Mustafa Sarp bence sana anadolu yolu gözüktü!!!

Bu adam anca Bursasporda oynar.Yedek klubemızde bıle olmaması gereken bı oyuncu.klubede boyle oyuncular olursa degısen hıc bısey olmaz.Takımımız gecen sene kalıtesızdı bu sene daha da dustu.Nolcak bakalım.Umudumuz genc oyuncular.Yonetımı basarılı gormeyın arkadaslar.Kalıte gıtgıde dusuyo.

Mustafa Sarp bugün gayet güzel oynadı.. Bölgesini güzel kapattı.. İlk yarıda kötüydü ama ikinci yarıda iyi oynadı.. Takımdaki iyi oyunculardan biriydi.. Neden bu kadar beğenilmiyor anlamıyorum.. Oynadığı bölgede defansın açıklarına yama yapsa ve pas alışverişine biraz katkıda bulunsa yeterli Mustafa için.. Ayrıca Mehmet Topla için iyi bir yedek..

Mustafa Sarp bugün gayet güzel oynadı.. Bölgesini güzel kapattı.. İlk yarıda kötüydü ama ikinci yarıda iyi oynadı.. Takımdaki iyi oyunculardan biriydi.. Neden bu kadar beğenilmiyor anlamıyorum.. Oynadığı bölgede defansın açıklarına yama yapsa ve pas alışverişine biraz katkıda bulunsa yeterli Mustafa için.. Ayrıca Mehmet Topla için iyi bir yedek..

Cok ilginç:confused::confused::confused:

sanırım ıyıce sıradanlasıyoruz.

Geri
Üst Alt