#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Cok ilginç:confused::confused::confused:

sanırım ıyıce sıradanlasıyoruz.

Sıradanlaşmakla alakası yok.. O bölgenin birinci adamı Mehmet Topal'dır.. Ki o bölgede oynayan adamdan oyunu alıp, götürmesi de beklenemez.. O bölgedeki adamın ilk görevi defansif oynamaktır.. Biraz daha pasları dikine olmalı Mustafa'nın ona katılıyorum ama felaket oynadı demekte haksızlık olur şu ortamda..

Mustafa Sarpa kadar elestirilecek bir sürü futbolcu var. Yedek olarak iyi bencede. Topalin yedegi olur.

4-3-3'e uygun bir adam çok net. olumsuz bir hareketini de göremedim bugün. o bölgede oynayacak adam zaten yetenekli bir adam olacak değil yani. takımın en yeteneksizi o bölgede oynuyor. daha önce başka bir konu altında bu dersi göstermiştim size.

sen kendini ne sanıyon.git mahalledeki bebelere ders ver.

Mustafa Sarp'ı yedek olarak düşünerek yorum yaparsak daha yapıcı olmuş oluruz :)

Mustafa Sarp, Maldonado'nun Türk versiyonu.Kendisinin 2 metre yanındaki adamdan başkasına pas atamadığını düşünürsek, kendisinden pas alacak oyuncumuzun, (pi x r2) formulünden hareketle, 4 x 3,14'lük bir alan içerisinde bulunması gerekmektedir.

Serhat harbiden sen bayagi ucmaya basladin bu aralar. Ne zannediyorsunki kendini?

Mustafa Sarp, Maldonado'nun Türk versiyonu.Kendisinin 2 metre yanındaki adamdan başkasına pas atamadığını düşünürsek, kendisinden pas alacak oyuncumuzun, (pi x r2) formulünden hareketle, 4 x 3,14'lük bir alan içerisinde bulunması gerekmektedir.

Oğuz Serdar da aynı fikirde. :asd: akıl hocan. ahahhahaha.

Sıradanlaşmakla alakası yok.. O bölgenin birinci adamı Mehmet Topal'dır.. Ki o bölgede oynayan adamdan oyunu alıp, götürmesi de beklenemez.. O bölgedeki adamın ilk görevi defansif oynamaktır.. Biraz daha pasları dikine olmalı Mustafa'nın ona katılıyorum ama felaket oynadı demekte haksızlık olur şu ortamda..

o bolge ne kardesım 4-3-3 de o bolge dıye bı bolge yok.Yanı 4-3-3 de on lıbero olmaz.vede orta saha oyuncuları Bızım takım gıbı tarıhe damgasını vurmus takımlarda kalıtelı olur.boyle olmaz.Umarım M.topal ve Linderoth ıyılesır de bu oyuncuyu tartısmak zorunda kalmayız.Yoksa ısımız ıs bu adamla

bence futbol ilahı değilde iyibir provakatör.yoksa futbol ilahı olsa rijkaardın antrenörlüğünü tartışacak kadar cahil olamaz.

Aslinda ciddiye almamak lazim ama yinede geriyor insani.

niye bu kadar alındınız ki? biz de anamızın karnından futbol topuyla doğmadık. herşey zamanla. :asd:

Sen de kendini bir şey sanıyonsun ya, sana da helal olsun.

Geri
Üst Alt