#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Serbest oynadi ilk defa son mac, Stoperlerin pozisyonuna gecerek onlarin ileri cikmasina yardimci oldu, Arda'nin yanina kadar gelerek topa sahip olmamiza yardim etti. Su an icinde Frank'in orta sahadaki en onemli oyuncusu gibi gorunuyor, topsuz alanda mukemmel isler yapti.

Beni çok şaşırtıyor. Çok iyi maçlar çıkarıyor Topal'ın yokluğunda. İlk geldiğinde karşı çıkmıştım ama beni utandırdı.

Nazar değmesin diyelim..

Beni çok şaşırtıyor. Çok iyi maçlar çıkarıyor Topal'ın yokluğunda. İlk geldiğinde karşı çıkmıştım ama beni utandırdı.

Nazar değmesin diyelim..

Benide utandırdı.Yerli oyuncu transferinde en başarılı takım olduğumuzu kanıtlayan bir transfer olacak heralde.

Harika.

Hala biraz daha deneyim ile Topal'ı kesebilecek potansiyelde oldugnu düşünüyorum.

Bence Topal onu kesebilir mi diye konusulmasi lazim topsuz alanda gosterdigi performans nedeni ile. Eminim maclara giden birisi bunu benden cok daha iyi gormustur.

mehmet topal a göre topu çok daha iyi kullanıyor, pasları iyi, gerçi ciddi bir rakip çıkmadı ama şimdiye kadar harika oynadı, çok iyi bir oyuncu.

Attıgı pasların cogu dogru yere gıdıyor mudahalelerı de cok ıyı ayrıca hırsınıda konusmak gerek 3 4 senedır onun mevkısınde oynayan genclerde görsunde bıraz utansınlar (Mehmet Güven)

Gelmeden aldığı eleştirilere çok güzel cevap veriyor.Böyle devam eder umarım.

Topal biraz zor keser bu Sarpi. Sarp her yönüye agir basiyor. Gol yollarinda da etkili üstüne üstlük. takima inanilmaz cabuk adapte oldu.

Hayir Mustafa, Topal'i kesemez ama bir sartla, Topal sakatlanmazsa ve de istikrarli olursa,Turkiye'de Topal'i kesecek oyuncu yok.

Hayir Mustafa, Topal'i kesemez ama bir sartla, Topal sakatlanmazsa ve de istikrarli olursa,Turkiye'de Topal'i kesecek oyuncu yok.

Bu ön yargı ile yaklaşırsak kulüp falan tutmayalım, sadece oyuncu destekleyelim. Mustafa iyi çalıştığı takdirde Topal, Linderoth gibi isimlerin sağlam bir şekilde kadroda bulunduğu bir takımda bile ilk 11 oynayabilir. Zamanında Topal'a ne laflar söyleniyordu. ''oyuncu olmaz, kötü'' tarzında. 2 maçta patladı, şimdi Topal, Topal diyoruz.

Geri
Üst Alt