#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Keşke 30 ´a merdiven dayamış değilde biraz daha genç olsaydın

Geç farkedildin geç

''Öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın''

Helal be Mustafa harbi cimbomlu adamsın sen!

Hakkaten ya keşke daha erken alsaymışız Sarp'ı,bence Mehmet Topal'dan daha iyi..

Mustafa ya bakinca sanki kendimi goruyorum, Hayal etigi takimdan bir transfer teklifi geliyor ve gidiyor sonra bir bakmis dunyaca unlu tek direktor Rijkaard ve Neeskens orda Sezon basi Kendini gosterme çabasi ve ilk golunu atiyor Genclere ornek birisi

Saygı duyulacak düzeyde oynuyor.Nazar değmesin.

Bazen iyi oynuyor ama yakıştıramıyorum bu takıma. Suat gibi ön libero gelmedi Galatasaray'a

Miguel Veloso ve Moutinho'yu istiyor gönül :) ama Mustafa Sarp'la da idare ederiz :)

Bazen iyi oynuyor ama yakıştıramıyorum bu takıma. Suat gibi ön libero gelmedi Galatasaray'a

Miguel Veloso ve Moutinho'yu istiyor gönül :) ama Mustafa Sarp'la da idare ederiz :)

Ne iyi ettikde altik bunu hemde belese yönetimi tekrar tebrik etmek lazim.

Sizin gibi düşünenleri anlamak güç. Nedir bu yakıştırma muhabbeti?

Helal olsun Mustafaya yürekten oynuyo. Bide gol kaçırdıktan sonra titremesi yokmu:D

Dünya devlerinin takibindeki bu iki adamda sen istiyorsun ya hemen gelirler artık

İşin maddi boyutunu konuşmuyorum bile

Mustinho olsaydı eminim şimdi tapardı taraftar!

Batu Han arkadaşımızın önceki mesajlarını kontrol ettim de Barış için iyi laflar etmiş. Mustafa Sarp'ı takıma yakıştıramıyor. Çok ciddiye alınmaması gerekiyor diye düşünüyorum.

bursadan geldiğinde en kötü transferimiz olur ve arkaplanda kalır diye düşünmüştüm.beklediğim gbi olmadı adam resmen takımın yıldızı oldu.mücadeleci futbolcular her zmn taraftar tarafından sevilir.bizde bazı istisnalar olmasına rağmen.

aslinda mustada sarp soyle 21 22 yaslarinda olsaydi bizde kendini gelistirir turkiyenin en iyi ön liberosu olurdu her mac en az 1 pozisyona giriyor

Geri
Üst Alt