#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Bunun formasi son pozisyonda neden yirtildi ? tekrarini hic göstermedi lig tv.

Hırsından yırttı büyük ihtimal ben olsaydım o hakem bozuntusunun kafasını kırardım...

Ulan yuh be hayatımda ilk defa 3 büyüklerin bir maçında canlı canlı şike yapıldığına şahit oldum..

Maç resmen berabere bitirildi :mad:

Ağlayacağım şu adamın mücadelesine yazık yav.Yemin ediyorum forması yırtıldı adamın yemin ediyorum ağlıyordum.Helal olsun Mustafa!

Hakeme birşey dememek için formamı yırttım.Eğer yırtmasaydım çok kötü şeyler olurdu.''

hırsından yırttı heralde formasını o yırtılan formayı şampiyon olurken,olduktan sonra bir daha giysin saklasın...

ibb maçından sonra açıklamalarını çok beğendim helal olsun,bravo...

iki kelimeyi biraraya getirmeyi bırak çok da güzel dokundurmuştur elaleme bravo hakkaten bravo

"EPL'deki futbolculara bakarak utanıyorum kendimden. Hırs var mücadele var herşey var ben şahsen utanıyorsam eğer futbolculardan bu durumda, hakemlerin hayli hayli utanması lazım."

Muhteşem bi açıklama gerçekten. Süper yorumlar yapıyor helal olsun.

Ayrıca dediği bi açıklama daha var,

"Yenildiğimiz maçlara bakın rakiplerin tek pozisyonu yok Eskişehir'de tek pozisyon bulamamış bize geldiler tek pozisyon gol attılar, bugün İBB'nin pozisyonu yok son dk. gol yedik. Skor böyle ama zannetmeyin yani rakipler gelip sanki bizi burda hallaç pamuğuna çevirip hep üstün oynadılar. Biz hep üstündük ama olmayınca olmuyor"

gibi bi açıklama daha yaptı tam hatırlamıyorum. Çok seviyorum bu adamı gerçekten. Muhteşem açıklamalar.

Mustafa Sarp, türk futbolu ve hakemleri üzerinde şeref yoksunu kişinin ne kadar etkisi olduğunu hiçe sayarak o şeref yoksununa göndermede bulunmaya cesaret edecek kadar GALATASARAY'lıdır.

Tüm futbolcularımız Mustafa'nın bu örnek davranışından bir şeyler kapmalıdır. Galatasaray'ın böyle yürekli oyunculara ihtiyacı vardır.

Mustafa Sarp'ın hiç üzülmesine gerek yok. Takımdaki varlığı bile yeter. Takıma kattığı manevi güç bile yeter. Hata Barış'la aynı takımda oynatanlarda.

Sen olmassan Barış ve Ayhana nasıl katlanacağız bilemiyorum

Gerçekten komedi Barış ve Ayhanın oynadığı futbol

mücadelesine,hırsına vede kişiliğine saygı duyduğum bir futbolcudur ancak bizim takımda normal koşullarda ilk 18 e alınacak yetenekde bile değildir ama ne hikmetse bölgesinin en iyisi olarak göze batmakdadır, buda en cok acınası durumdur vede kadromuzun inanılmaz balon oyunculardan oluştuğunun acı delilidir..

bu akşamki acıklamaları icin kendisine teşekkürü borc bilirim...

mücadelesine,hırsına vede kişiliğine saygı duyduğum bir futbolcudur ancak bizim takımda normal koşullarda ilk 18 e alınacak yetenekde bile değildir ama ne hikmetse bölgesinin en iyisi olarak göze batmakdadır, buda en cok acınası durumdur vede kadromuzun inanılmaz balon oyunculardan oluştuğunun acı delilidir..

Sen bu adamı izlemiyorsun bence. Bu adamı izleyen şu yorumu yapmaz.

Yav bir ön liberonun kapasitesini neye göre belirliyorsun?Ney bekliyorsun?Her maç 10 asist 10 gol mu atsın?En üst düzeyinden mücadele vermiyormu?Takımda en çok boşa kaçan adam değilmi?Zaman zaman iyi uzun top atmıyormu?Zaman zaman çok iyi çıkışlar yapmıyormu?Daha ne yapabilir?

Yav bir ön liberonun kapasitesini neye göre belirliyorsun?Ney bekliyorsun?Her maç 10 asist 10 gol mu atsın?En üst düzeyinden mücadele vermiyormu?Takımda en çok boşa kaçan adam değilmi?Zaman zaman iyi uzun top atmıyormu?Zaman zaman çok iyi çıkışlar yapmıyormu?Daha ne yapabilir?

yanında hiç bir şey yapamayan oyuncular arasında elbet iyi gözükecek..

önliberodan beklenen görevler icin yetersiz olduğu kesin,son derece ağır,

kısıtlı ama yüreği ile oynayan oyuncu...

haa sen ayhan falan dersen iş değişir ...

son olarak gecen yıl bursadaki en vasat oyunculardan birisi idi kendisi vede ne hikmetse bu yıl bizim baştacımız , yanlış bir şeyler var bu işde...

yanında hiç bir şey yapamayan oyuncular arasında elbet iyi gözükecek..

önliberodan beklenen görevler icin yetersiz olduğu kesin,son derece ağır,

kısıtlı ama yüreği ile oynayan oyuncu...

haa sen ayhan falan dersen iş değişir ...

son olarak gecen yıl bursadaki en vasat oyunculardan birisi idi kendisi vede ne hikmetse bu yıl bizim baştacımız , yanlış bir şeyler var bu işde...

Yanında hiçbirşey yapamayan derken?Elano harika oynadı.Barış çok iyi pres yaptı.

Son derece ağır?Carrick,Essien,Pirlo 100 m 2 snde koşuyor zaten.

İlgi çekmeye çalışmayın.

Bu seneki transferlerin hepsine balon diyen bir adam, Mustafa'yada balon diyor laf atıyor 18'e bile giremez diyor. Neyse bişey demiyorum devam et Batuhan kardeşim :).

Geri
Üst Alt