#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

hellal olsun koçum sana...

yüreğinle o formanın hakkını veren bir tek sen varsın...

helal olsun...

Yüreğinle oynadığın + yaptığın açıklamalar için teşeşkkür tercüman oldun bizlere.

Senin Allahına kurban Sarp. Maç bitiminde biz tribünde çıldırdığımızda, hakeme gidip bizim tercümanımız oldun, yüreğini ve tepkini koydun ya gerisi yalan.

sene sonu sizi bekliyor olacağım..

Sene sonunu beklemeye gerek yok ama ben her halikarda burdayım sen rahat ol bu takım şampiyon olacaktır. Mustafa'da 11'de oynamayı hakeden ilk oyuncudur bu takımda bunuda not ediyorum. Helal olsun Mustafa.

Senin özelliklerinde kısıtlı değil, tekniğinde sıfır değil. Senin adın yabancı bir isim olsaydı Moutinho felan olsaydı Oha ! derdik resmen. Ama sırf Bursa'dan geldin diye, adın Mustafa diye böyle deniliyor. Ama sen asmıyorsun bunlara futbolunu oynuyorsun çıkıp. Helal olsun sana !

Bugün gene çok başarılıydı ancak,bir kaç topu amaçsızca savurdu orada daha akıllı oyun beklerdim...

Mustafa'nın çorabı etmeyecek oyuncular var takımda!! Bu takımda yüreğini ortaya koymayan, adam gibi mücadele etmeyen, 70'lerden kalma oyun oynayan oyuncu görmek istemiyorum! İsmi, cismi, hacmi beni ilgilendirmez!!

Adam gibi adamsın helal olsun mustafa.

mustafa aldııın para ananın ak sütüne kadar helal olsunn gerçek Galatasaraylı ya heriff transferlerde m.sarp gibi yenildimizde üzülen deliren adam istiyorum takımaa ya hasan şaş gibi mesela ama bu takım şampiyon olacaktır hele bir barosda gelsinn

Keşke daha erken yıllarda Galatasaray'ımıza gelseydin eminim çok daha iyi yerlerde olurdun yüreyedur Aslan Yürekli Mustafa

Helal olsun sana Cesur Yürek...

Bu takımda uzun yıllar forma giymeyi sonuna kadar hakediyorsun..

Keşke formamızı çok daha erken giymiş olsaydı. Allahına kurban!

Takımın en iyisi şu anda.Helal olsun.Keşke yıldız dediğimiz oyuncularımızda senin gibi hırslı olsa...

Aldığın parayı sonuna kadar hakkediyorsun , helal olsun. Arda daki ruhtan bahsedipte senin formayı yırtmana kızanlar utansın. Arda ağlaşırken sen sinirden yırttın , helal olsun be. Bu takıma dha nice Mustafalar lazım.

Mucadelen icin tesekkurler, o yorumlarin icin ayri bir tesekkur ediyorum sana.

Hislerimizin, tepkilerimizin, ruhumuzun tercümanı; aslanım benim!

Bu adam Türkiye'de ki bir çok yöneticiden bile daha aklı başında açıklamalar yapıyor...

Geri
Üst Alt