#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ne farkeder isterse Jüpiterli olsun, adam Galatasaray'lı

Adanalıyız Allahın adamıyız!:)

m.sarp'ı beğenmeyip , bu takıma yakıştıramayanlar bu akşam maç sırasında ve maç sonrasında bakalım hala aynı şeyleri mi düşünecekler...

sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak akşam...

m.sarp'ı beğenmeyip , bu takıma yakıştıramayanlar bu akşam maç sırasında ve maç sonrasında bakalım hala aynı şeyleri mi düşünecekler...

aynen ya eksikliği müthiş hissedildi topal stoper h.balta sola sarp ön libero başlayabilseydik bu maç çok daha iyi geçerdi bizim için

Takıma sertlik getiriyor,ama aynı oranda panikte.Sarp değişik bir oyuncu,eğer tek farklı öndeysek son dakikalarda panik yapıyor,ama mevkisinde büyük takımlarda oynayan,oynamış Selçuk,Barış,Maldonado,Josico gibi adamlardan daha iyi olduğu kesin,ama yine de bir Liverpool karsısında Anfield atmosferinde örneğin başarılı olabilir mi,o çapı gösterebilir mi,mental olarak orası muamma,bence bize bu adamın daha kalitelisi lazım,aynı tarzdan bir karaoğlan.

Hirsiyla Agresif futboluyla takimida atesliyor, su an elimizdeki en iyi ön libero bana göre. Tobiyi saymiyorum artik

Bu hafta Mustafa Sarp'ı aradık. Barış'a göre takım için daha yararlı işler yapıyor. Linderoth oynadığında veya yeni bir yabancı ön libero alındığında iyi bir yedek olur.

Bu hafta Mustafa Sarp'ı aradık. Barış'a göre takım için daha yararlı işler yapıyor. Linderoth oynadığında veya yeni bir yabancı ön libero alındığında iyi bir yedek olur.

M.Sarp gibi bir adamla Barış'ı kıyaslamam bile,Baros ile Yaser kadar fark var aralarında.

Benim o. Hala da düşüncem aynı. Mustafa Sarp'ı beğenme nedenin takımdaki diğer orta saha oyuncularının zayıflığıysa küçük düşünüyorsun demektir. Ben orta sahada Elano'nun Arda'nın yanında onlar kalitesinde adam görmek istiyorum.

Büyük iş yapmış gibi laf sokmalar... Ben o görüşümü Mustafa Sarp'ın en iyi oynadığı maçın hemen akabinde yazdım. Şimdi de değiştirecek değilim. Eğer Milan'ın yedek ön liberosu Flamini ve Mustafa Sarp arasında bulunan dağlar kadar farkı görmeyip bu takımın orta sahasına kafi görüyorsanız dicek bişeyim yok.

Bizim kimi oyuncularımız Avrupa'nın üst düzey takım futbolcularıyla aynı kalitede. Ama o takımlarla ancak tüm oyuncularmız o kalitede olursa baş edebiliriz. Mustafa Sarp'ı Milan'a koyun bakalım top toplayıcı olabilecek mi?..

Benim o. Hala da düşüncem aynı. Mustafa Sarp'ı beğenme nedenin takımdaki diğer orta saha oyuncularının zayıflığıysa küçük düşünüyorsun demektir. Ben orta sahada Elano'nun Arda'nın yanında onlar kalitesinde adam görmek istiyorum.

Büyük iş yapmış gibi laf sokmalar... Ben o görüşümü Mustafa Sarp'ın en iyi oynadığı maçın hemen akabinde yazdım. Şimdi de değiştirecek değilim. Eğer Milan'ın yedek ön liberosu Flamini ve Mustafa Sarp arasında bulunan dağlar kadar farkı görmeyip bu takımın orta sahasına kafi görüyorsanız dicek bişeyim yok.

Bizim kimi oyuncularımız Avrupa'nın üst düzey takım futbolcularıyla aynı kalitede. Ama o takımlarla ancak tüm oyuncularmız o kalitede olursa baş edebiliriz. Mustafa Sarp'ı Milan'a koyun bakalım top toplayıcı olabilecek mi?..

Bu kadar aşağılıyorsun yani Türk futbolcusunu.

Bizim şu halimiz milanla aşağı yukarı aynı. Niye bu kadar büyütüyosunuz gevuristan takımlarını anlamıyorum. Zamanında ibrahim ba ve federico guinti banko 11 oynadı o takımda ümit davalada oynadı mustafa sarpda oynar

Antalya maçında eksikliği hissedildi Mustafa'nın, ayrıca Barış Özbek'le aralarında uçurum kadar fark var.

Panik yapan mı? Herkesin elinin ayağına dolaştığı Fenerbahçe maçında bir tek kim ayakta kalabildi acaba?

Geri
Üst Alt