#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Fener derbisinde tek iyi oynayan adam Mustafa'ydı.

Bak bu başlığın 64'üncü sayfasına. Daha fazla ne diyim yahu, görüyoruz, sonra yok sayıyoruz işimize gelince.

:D

Yahu o mac Kewell ile en cok begendigim adamdi, ben buna birsey demiyorum ki. Sarpin daha 3-4 maci var süper oynadigi...

Ama bizim son dakkalara bir farkla girdigimiz maclarda cok panik yapti Sarp.

Rakip futbolcu olarak Sarpi gördügüm zaman "bunlarin ayaklari titriyor" diye gaza gelirim. Yinede Son zamanlar kötü oynadigimiz icin dogal karsilamak lazim bir yandan da... Neyse... Barisn yerine Kesinlikle Sarpi tercih ederim. Son zamanlardaki Topalin yerine de Sarpi tercih ederim...

:D

Yahu o mac Kewell ile en cok begendigim adamdi, ben buna birsey demiyorum ki. Sarpin daha 3-4 maci var süper oynadigi...

Ama bizim son dakkalara bir farkla girdigimiz maclarda cok panik yapti Sarp.

Rakip futbolcu olarak Sarpi gördügüm zaman "bunlarin ayaklari titriyor" diye gaza gelirim.
Yinede Son zamanlar kötü oynadigimiz icin dogal karsilamak lazim bir yandan da... Neyse... Barisn yerine Kesinlikle Sarpi tercih ederim. Son zamanlardaki Topalin yerine de Sarpi tercih ederim...

Evet mesela Panatinakos maçında son dakikada kullandıkları frikik öncesi elle oynamıştı panikle.

Bizim şu halimiz milanla aşağı yukarı aynı. Niye bu kadar büyütüyosunuz gevuristan takımlarını anlamıyorum. Zamanında ibrahim ba ve federico guinti banko 11 oynadı o takımda ümit davalada oynadı mustafa sarpda oynar

Önce Pirlo'yu falan kesmesi lazım. Ambrossini, Flamini, Gattuso falan da var Milan orta sahasında.

Sevgili Batu kardeşim,Kim Kallström'ü getirsen ancak M.Sarp'ın verebileceğini verirdi bu zamana kadar,M.Sarp kendişi aşarak oynuyor belki de formu daha da yükselecek bilemeyiz,fakat onun kalitesini tartışmaya bile gerek yok kendini çok çabuk ispatladı diye düşünüyorum...

Önce Pirlo'yu falan kesmesi lazım. Ambrossini, Flamini, Gattuso falan da var Milan orta sahasında.

Belki onları kesemez ama arkalarında rahat yedek beklicek kalitede

Bunlardan Gattuso biliyosun ki bu sene 18 e girmekte zorlanıyor. Milan'ın 4-4-2 oynadığını düşünürsen 2 kişilik kontenjana zaten 4 mükemmel oyuncu var. Seedorf'un da o mevkide rahatlıkla oynayabileceğini ve kimi maçlarda da oynadığını düşünürsek onların arkalarındaki pozisyon tam olarak top toplayıcı mevkisine denk düşüyor.

Dogruyu söylemek gerekirse herkes Mustafa Sarp´i ilk basta kücümsemisti.

Sezon basindan bu yana gösterdigi performansla hepimizi sasirtti. Antalyaspor macinda yoklugu da ciddi sekilde hissedildi. Antalya macinda Mustafa Sarp´in önemini anlamis oldum. Bence o bölgede Topal´dan daha faydali isler yapiyor. Iyi ki almisiz diyorum yine. Bülent Korkmaz´a da tesekkürler onu takimimiza kazandirdigi icin.

Etkisizdi bugün bir tek pozisyonda vardı onada dokunamadı.Çok rahat geçiyorlar ortasahayı Ne Mustafa ne Mehmet müdahale edemiyor.

Varlığı güven veriyor bana. Çizgisi belli. Bizim için büyük bir şans.

Her türlü Topal'dan daha iyi. Ağır değil, daha hızlı, ayağına daha hakim ve adam gibi de kafa topu alıyor. Sarp, Topal, Barış, Ayhan, Linderoth.. beşlisi içinde banko önlibero Sarp'tır. Geri kalan dönme dolap gibi döner!

Sarp'ın hızlı olduğunu düşünmüyorum hızlı olsa bile kesinlikle çevik bir futbolcu değil. Önliberoya Barış gibi topa ve rakibe dalan, formasıyla çimenlerde kayan, formasını çamurlayan, gerekirse topu kapma uğruna yerde sürünerek oynayabilen bir Barış gerek. Sarp çok dikbaşlı oyunuyor, Topal da aynı öyle. Elano ve Keita gibi generallerin bol olduğu orta sahada savaşçı hamallar acilen gerek.

Sarp'ın hızlı olduğunu düşünmüyorum hızlı olsa bile kesinlikle çevik bir futbolcu değil. Önliberoya Barış gibi topa ve rakibe dalan, formasıyla çimenlerde kayan, formasını çamurlayan, gerekirse topu kapma uğruna yerde sürünerek oynayabilen bir Barış gerek. Sarp çok dikbaşlı oyunuyor, Topal da aynı öyle. Elano ve Keita gibi generallerin bol olduğu orta sahada savaşçı hamallar acilen gerek.

Şu pas vermeyi bile beceremeyen Barış'mı ? Barış'ın yerine transfer şart.

Barış gibi başsız mücadeleci yerine 50 kere dikbaşlı Sarp'ı tercih ederim.

Arkadaşlar Mustafa sadece bu maçta etkisizdi biz bu adamı Bursa'dan milyon eurolar verip almadık sıfır maliyetle geldi ve bu senenin en isabetli transferlerinden biri.

vasat sıradan hiç biri özelliği olmayan ,normal şartlarda ilk 18 de bile olmaması gerekirken mevkisindeki kalitesizlik yüzünden en iyisi olan kalpten bir oyuncu..

Mustafanın oynadıgı bölgelerde dünyanın en iyi takımlarındaki futbolcuların Mustafa'dan pek fazlası olduğunu düşünmüyorum Yaya Toure yada Seydou Keita Mustafadan cok iyi adamlar değil defansları Galatasaray defansından cok iyi forvetleri iyi

Geri
Üst Alt