#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Nereye koşsun,kime yetişsin?Yok arkadaş yok.Bu takımda defans yapacak Sarp hariç ortasaha yok.

Kalitesiz oynadı Antalyaspor macında ancak genelde Barış Servet Ayhan gibi oyunculardan daha kaliteli bir futbolcudur

Nereye koşsun,kime yetişsin?Yok arkadaş yok.Bu takımda defans yapacak Sarp hariç ortasaha yok.

Mustafa Sarp'ın defans yaptığı kanısına nereden geldi bilmiyorum.

Ön liberoda böyle maçlarda oynaması çok zor. Çok fazla alan bırakıyor, bazen sanki dalıp topu izliyor gibi.

Mustafa SArp'ın pas kestiğini ya da temiz bir şekilde top aldığını pek hatırlamıyorum. Zaten beğenilmesinin en büyük sebebi ceza sahasına girişleridir. Onun dışında M.Topal'ın yapacağı savunma anlayışının yanına yaklaşak bir oyun oynayamaz.

Ön liberoda böyle maçlarda oynaması çok zor. Çok fazla alan bırakıyor, bazen sanki dalıp topu izliyor gibi.

Yazmadan önce sebebini hiç düşündünmü? :)

04.12.09 tarihinde yaptığım yorum. Aynı cümle. Bu maç için söylenen bir şey değil. Mustafa Sarp'ın genel oyunu bu, bana göre.

Mustafa'nın görevi belli. Orta alanda hücum oyuncularının arkasını toplamak, oyunu açmak, pas akışkanlığına katkıda bulunmak. Burda sayısız maç koyarım takımın düzenli olarak pas yaptığı maçlarda ne kadar etkili olduğunu. Bir kanattan diğer kanada attığı uzun toplarla oyuncularımızı pozisyona soktuğunu.

Takım sistemine uygun olmayan adamların oynadığı her maçta iyi olan her oyuncumuzun performansı düşüyor bu kadar basit.

sağa HELAL OLSUN!!! başka da bişe demiyorum.

Mustafa SArp'ın pas kestiğini ya da temiz bir şekilde top aldığını pek hatırlamıyorum. Zaten beğenilmesinin en büyük sebebi ceza sahasına girişleridir. Onun dışında M.Topal'ın yapacağı savunma anlayışının yanına yaklaşak bir oyun oynayamaz.

Sarp'ın yaptığı presi,mücadelesini yapan 2 adam daha olsa,şu anda bunları konuşmuyor olurduk.

Tek adam gibi mücadele eden her oyuna müthiş hazırlanan ve formanın hakkını veren sensin.

Mustafa'nın görevi belli. Orta alanda hücum oyuncularının arkasını toplamak, oyunu açmak, pas akışkanlığına katkıda bulunmak. Burda sayısız maç koyarım takımın düzenli olarak pas yaptığı maçlarda ne kadar etkili olduğunu. Bir kanattan diğer kanada attığı uzun toplarla oyuncularımızı pozisyona soktuğunu.

Takım sistemine uygun olmayan adamların oynadığı her maçta iyi olan her oyuncumuzun performansı düşüyor bu kadar basit.

Mustafa'nın görevlerini sen mi belirliyorsun, anlamadım.

Orta alandaki en geride adam Mustafa olucaksa görevi, bana görede ceza sahası dışına seken topları toplamak, mevki kontorolünü kaybetmeden oynamak, özellikle faul yapmadan top alabilmesi. Aldığı topları en yakınındakine basit bir şekilde oynayabilsin yeter benim için.Hızlı bir şekilde aktardığı sürece bundan daha iyi pas trafiğine katkısı olmaz.

Bende sana sayısız pozisyon koyarım, Mustafa'nın savunma yaparken nasıl uyuduğu, oyunu nasıl izlediğini. Top stoperlerdeyken yerinde sabit bekleyerek oyunun açılmasını nasıl izlediğini.

Benim Mustafa hakkındaki görüşlerim sadece bu maç ile ilgili değil diyorum,sen hala bu maçlık gibi ısrar ediyorsun. Mustafa'nın genel oyununu yeterli bulmuyorum.

kötünün iyisi işte.bizim kalitemize yakışmayan bi oyuncu olmasına rağmen iyi gibi görnüyo ama kötü futbolcu

Mustafa'nın görevlerini sen mi belirliyorsun, anlamadım.

Orta alandaki en geride adam Mustafa olucaksa görevi, bana görede ceza sahası dışına seken topları toplamak, mevki kontorolünü kaybetmeden oynamak, özellikle faul yapmadan top alabilmesi. Aldığı topları en yakınındakine basit bir şekilde oynayabilsin yeter benim için.Hızlı bir şekilde aktardığı sürece bundan daha iyi pas trafiğine katkısı olmaz.

Bende sana sayısız pozisyon koyarım, Mustafa'nın savunma yaparken nasıl uyuduğu, oyunu nasıl izlediğini. Top stoperlerdeyken yerinde sabit bekleyerek oyunun açılmasını nasıl izlediğini.

Benim Mustafa hakkındaki görüşlerim sadece bu maç ile ilgili değil diyorum,sen hala bu maçlık gibi ısrar ediyorsun. Mustafa'nın genel oyununu yeterli bulmuyorum.

Bende şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını biliyormusun? Çıplak gözle Mustafa'yı her izlediğimde hayran oluyorum. Neden mi? Savunma da pozisyonu nu kaybeden herkesin kademesine giriyor. (Topsuz alanda) Orta sahada rakibe en çok basan pres yapan o oluyor. Değerlendirebilecek oyuncular kadroda olduğunda ise çok iyi pas yapıyor. Oyunu açıyor. Çevresindekileri yönlendiriyor. En sevdiğim özelliklerinden olan forvete dikine koşular yapıyor vs vs..

Biz tek başına Mustafa'dan ne yapmasını bekliyoruz?

Bende şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını biliyormusun? Çıplak gözle Mustafa'yı her izlediğimde hayran oluyorum. Neden mi? Savunma da pozisyonu nu kaybeden herkesin kademesine giriyor. (Topsuz alanda) Orta sahada rakibe en çok basan pres yapan o oluyor. Değerlendirebilecek oyuncular kadroda olduğunda ise çok iyi pas yapıyor. Oyunu açıyor. Çevresindekileri yönlendiriyor. En sevdiğim özelliklerinden olan forvete dikine koşular yapıyor vs vs..

Biz tek başına Mustafa'dan ne yapmasını bekliyoruz?

Niye şaşkınlıkla okuduğunuzu anlamadım. Pres yapan kişi olduğuna katılıyorum. Bir futbolcu hem pres yapıp hem de pozisyon kaybedenlerin kademesine nasıl girecek onu anlamadım. Pres benim bildiğim ve gördüğüm topu kovalamak, rakiple birebir temas olayı.

Kademeye girmek M.Topal'ın oynadığı oyun ve alakalısı yok gibi Mustafa ile.

Dünya üzerinde hem pres yapıp hemde mevkisi kontrolu ile başkasının kademesini kapatan çokda futbolcu yoktur herhalde.

Mustafa'Nın pres yapma özelliği konusunda haklısınız, ama Mustafa oyun bilgisi yüksek biri değil. Mevksiinin kontrolünü sağlayan biri değil, savunmada kademeye giren biri hiç değil ,bence.

Şu an için Mustafa'nın ekstra özellikleri çok koşması ve hucüma ani çıkışları. Onun dışında çok da yeterli bulmuyorum, oyununu.

Aferin Mustafa, helal Mustafa, Turkce'si guzel Mustafa, ruhu ve karakteri bol Mustafa!!!

Cunku ruhlar aleminde top oynuyoruz ya :o :o :o

Allah sonumuzu hayir etsin, laflarini yememek icin hala Mustafa'yi sudan ucuz seylerle savunanlara da helal olsun, biraz olsun gururunuzu bir tarafa birakin da ne kadar vasat bir futbolcu oldugunu gorun Mustafa'nin.

Bir Barış iki Mustafa bunların ikiside 11'de oynayınca maçı direkmen kapatıyorum.!

Çok kötüydü bir sürü pas hatası yaptı.

Geri
Üst Alt