#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Boş kaleye atılan gol kanserlikti. Be adam, rakibin kaleye bakan tarafını kapatacağına diğer tarafından top çalmaya çalışmanın anlamı nedir. Bu tarz futbolcular top kapınca dişe diş mücadele edince hoşumuza gidiyor ve onları göklere çıkartıyoruz ama artık futbolun bu tarz adamlarla oynanmadığını yavaş yavaş anlamamız lazım.

Şiddetle katılıyorum. Çok yanlış yaptı.

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

gs_bulent_akin.jpg

Arada hiç bir fark göremiyorum.Alıntıladığım tarih 8 Temmuz.

Yedigimiz 2. golde büyük hatasi vardi bence. Ikili mücadeleye yanlis taraftan girdi. Necati´nin solundan ikili mücadeleye girmesi gerekirdi ve kaleyi böylece kapatmis olabilirdi en azindan, topu kapmasa bile.

Bülent Akin uyuz ederdi adami,ama Lucescuda bitürlü vazgecmezdi ondan her mac oynardi , sonrada iyi pazarladik ama.Yanilmiyorsam Rangerse veya Blackburne satmistik ?

bir kere adın mustafa sarp bunu kabıl etmelisin ki sen ağzınla kuş tutsanda bir maçta yerden yere vurulmaya mahkumsun. bir maç iyi oynasan hakkında milyonlarca sayfa methiyeler düzülmeyecek. en popüler olduğun zamanlar sana küfür edileceği zamanlar olacak. senin gibilerin de kaderi bu abicim. neyse elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını görüyorum, biliyorum. şanssız bir maçtı belki girdiğin pozisyonlar gol olsa şimdi kraldın, ama kimse defansif bir orta sahanın bu kadar fazla gol pozisyonunda bulunmasını alkışlamaz. senin -ilerde yapması gereken adamların yapmadığı- koşuları yapman görülmezde zaten gol olma ihtimali %99 olan pozisyonda koşmanı eleştirirler ki sen koşmuş gelmişsin orada. böyledir işte kendine taraftarım ben diyenler

Maçın sonlarına doğru bir şeyler yapma isteği uyanıyor herhalde. Orta sahada çok etkisizdi, maç boyunca özellikle ilk yarı adını duymadım kaçırdığı gol pozisyonları dışında. Mehmet Topal ondan daha etkiliyken oyundan çıkması garipti.

Kötü adam değil ama kapasitesi sınırlı. Bize, bu takıma, bu kadroya artık Hamit, Nuri, Ballack, Flamini, Baptista, Miguel Veloso, Moutinho gibi ve bu kalitede adamlar lazım. Sadece Mustafa Sarp değil; Barış, Ayhan gibi isimlerle ve 2 sezon önceki gibi form tutmazsa Mehmet Topal gibi isimlerle de olmaz. Mehmet Topal dışında kalanı gitmeli. Bu ivmeyle devam edecek bir Emre Çolak ve alınacak 2 adam gibi orta saha transferiyle birlikte önümüzdeki sezon taş gibi olur takım.

bir kere adın mustafa sarp bunu kabıl etmelisin ki sen ağzınla kuş tutsanda bir maçta yerden yere vurulmaya mahkumsun. bir maç iyi oynasan hakkında milyonlarca sayfa methiyeler düzülmeyecek. en popüler olduğun zamanlar sana küfür edileceği zamanlar olacak. senin gibilerin de kaderi bu abicim. neyse elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını görüyorum, biliyorum. şanssız bir maçtı belki girdiğin pozisyonlar gol olsa şimdi kraldın, ama kimse defansif bir orta sahanın bu kadar fazla gol pozisyonunda bulunmasını alkışlamaz. senin -ilerde yapması gereken adamların yapmadığı- koşuları yapman görülmezde zaten gol olma ihtimali %99 olan pozisyonda koşmanı eleştirirler ki sen koşmuş gelmişsin orada. böyledir işte kendine taraftarım ben diyenler

Anlamıyorsun değilmi...Sorun Mustafa'nın gol atması değil,sorun mustafa'nın koşması,mücadele etmesi falan filanda değil...

SORUN ŞU Kİ;MUSTAFA BİZİM KALİBREMİZDEKİ BİR TAKIMDA ORTA SAHADA DİREK OYNAYABİLECEK MEZİYETLERE SAHİP DEĞİL,UÇARAKTA OYNASA HER MAÇ 50 KM'DE KOŞSA,SEZON SONUNA KADAR EN GOLCÜ OYUNCUMUZ MUSTAFADA OLSA DURUM BU...GELDİĞİNDEN BERİ AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUZ...ANLAMAK BU KADAR ZOR OLMAMALI...PERFORMANSI İLE ALAKALI BİR DURUM DEĞİL BU GÜZEL İNSAN...

Ben hep diyorum bu adamla olmaz diye herkes yih mih diyodu, alin Mustafa Sarp size.

Ben hep diyorum bu adamla olmaz diye herkes yih mih diyodu, alin Mustafa Sarp size.

Haklisin tum iyi niyetine adam gibi adamligina ragmen yuzde 110'i ile oynasa yapabilicekleri sinirli bir adam. Gizli golculuk ozelligi, mucadeciligi, ve hirsi haricinde hicbir artisi yok. Bunlar iyi guzel hos seyler ama defansof orta saha diyoruz Necati'yi dogru hamleyi yapip durdurmasi gerekirdi mesela bunu yapamiyorsa defansifi nerede bu orta saha'nin? Ama su anda onun yerine kim oynucak? Aslinda Topal-Ozbek kombinasyonu denenebilir. Ayhan formda olsa hic teredut etmezdim ama iste sakatligindan beri bir turlu duzelemedi. Bordeaux sarabimizi eksimis mi ne olmus hocam?

ikinci golde necati ile kale arasına gireceğine ters taraftan hamle yapıp adamla didişti her iki yarıda kaçırdığı mutlak gol pozisyonlarını gördük.büyük takım oyuncusu değil topal ve ikisi dün gece berbattılar.topu tekde oynamak yerine ayağında geveleyip atağa çıkacağımız zaman pozisyon yedirdiler hep.yönetimin ne yapıp edip jem karacan ve nuri şahin i alması lazım

bir macla adami kesmeyin

kac kere gol attip kurtardi bizi insaf be!!

Büyük takımda oynamak için mücadele etmek yetmez.Çok koşmak yetmez.Bi yerden sonra başka özelliklerin devreye girmesi lazım.Oyun okuma sıfır,teknik sıfır,adam geçme gibi bir özelliği olmayan oyuncunun sene başından beri yokluktan banko oynaması iyi oyuncu olduğunu göstermez.Zaten çok iyi oyuncu olsaydı bu yaşına kadar Anadoluda top oynamazdı,en azından Milli Takıma bir kere olsa bile çağrılırdı.Evet Milli Takıma çağrıldı ama ne zaman Galatasaray'da oynamaya başladıktan sonra.Sarp kadro genişliği için kullanılabilir.Önde olduğumuz maçlarda sonradan oyuna girerek enerji katabilir mücadelesiyle.Bundan fazlasını beklemek hayal olur ardından da hayal kırıklığı oluşur.

Geri
Üst Alt