#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

O gol pozisyonlarina girmekte bir marifettir yoksa onun yerinde baska bi oyuncu olurdu. Orada baska biri olmadigina gore demekki gercekten marifetmis gol pozisyonuna girmek.Bu arada bu adam forvet degil CM.

not: Bu sezon 5 golu var. 3'u lig 2'si Euro cup olmak uzere.

Gol pozisyonuna doğaçlama olarak girmiyor herhalde Göktürk.İdmanda çalışıyorlar,sahaya yansıtıyorlar,Mustafa'nın olayı değil o.Rijkaard onu gizli forvet gibi kullanmaya çalışıyor işte ama Mustafa da bir yere kadar.Orta sahada takımı resmen eksik oynatıyor,top kullanmayı bilmiyor,dikine oynayamıyor,kafasını kaldırmıyor.Mehmet Topal'ın her uzun pası geçmiyor,evet ama bu adam deniyor en azından,kafasını kaldırıp önüne arkasına bakıyor.

Çok iyi goller attı bu yıl ama gol iyi oyun demek mi ? Bir forvet için öyledir,bir kanat için de ama Mustafa için değil.Forvet eksikliğinde forvet oynasın ama orta saha ... Her maç kanser oluyorum lan,sedyede kolumda serum bağlı maç seyrediyorum.

Bu maç için tam anlamıyla kabustu pas mas hiç birşey yapamadı hele gol pozisyonları deli oldum dün ikinci yarı da kale önünde top ona geldi sağ kanattan ortayla sağ ayağıyla vurdu arkadaş solla vursana deli oldum :D

Ayrıca yahu mustafa necati top kaleye atacak sen gelmiş sağından giriyorsun kaleyi kapatsana yaktın bizi bilader :D

Mustafa dün 4-5 tane çok net pozisyona girdi. En azından 1-2 tanesini atabilseydi maçın kahramanı olacaktı. :(

Boş alanda top sürümeyecek kadar yeteneksiz bir oyuncu.Meğerse Barış 'tan bile daha kötüymüş :mad:

Dün 4 tane net pozisyonu harcadın

Çok kötü bir maç çıkardın

Eskiden ne güzel kafa toplarına çıkardın

Hatalarını en üst seviyeye çıkardın

Bir de Necati'ye gol attırdın

Öyle zannediyorumki bizim kaleyi şaşırdın

Yoksa niye kalenin önüne doğru geçmek yerine

Necati'nin arkasına doğru geçesinki ?

Ben o kadar kötü performans sergilediğini düşünmüyorum. Yediğimiz gole gelirsek orada Mustafa Sarp'ın orada durma gibi bir zorunluluğu da yoktu. 2.golde en az Neill kadar suçsuzdur.

Doğadan benzetmeler yapsam Sarp için, Güzel Admin'ler imiz , Mod' larımız , Önemli şeyler yapacaklar benim için.

Söylemekte olduğumuz özgürlük alanlarımızı kısıtlıyorlar. Sadece Kötü diyebiliyorum. :)

Alan filan kısıtlandığı yok. Birisi senin için doğadan benzetmeler yapsa hoşuna gidermiydi ?

Takımda yanlış giden işlerin faturasını Mustafa ya kesmek büyük hayal gücü ister.

Takıma hiç bir şey vermeyen Elano'yu yere göğe sığdıramayanlar, burada Mustafa Sarp'a sallıyor.

Bize Necati'nin golünüde sayarsak 4 gol borçlu. O kadar koşup yetişmiş ama düşünmeye sıra gelince 1 gram enerji tüketemediğinden Necati'nin sağından hamle yapmaya kalktı herif yaa. Kaçırdığı gollerden hiç bahsetmiyorum.

Takıma hiç bir şey vermeyen Elano'yu yere göğe sığdıramayanlar, burada Mustafa Sarp'a sallıyor.

Evet dünkü penaltıyı sen yaptırdın zaten. Oyunun genelindede iyiydi gayet. Yerli futbolcuları koruyalım derken artık hatalarını görmezden gelmeye başladınız ve sırf "yabancı hayranlığı" damgası yememek için sen Elano'ya sallıyorsun.

Geri
Üst Alt