#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Mustafa Sarp sadece mücadeleden ibaret olsa Rijkaard'ın dinamosu olabilirmiydi sizce? Sadece çıplak gözle stada gidip izlemenizi öneririm. Ben gittim gördüm ve hayran kaldım. Sizede tavsiye ederim.

Ben de ciplak gozle izleyince illallah dedim. :o Surekli durmasi, pas almak icin hicbirsey yapmamasi beni delirtmisti. Topu kaybettikten sonra, veya pas hatasi yaptiktan sonra 3 saniye durup el kol hareketi yapmasi da cok acayip, o hareketleri yapmadan geriye donmuyor illa yapacak.

Hızlı ve sade oynadığı için devamlı forma şansı buluyor Mustafa.

Hizli derken, bildigimiz hizli mi yoksa baska bir anlami mi var gardash

Bırakın bu Mustafa'yı horgörmeyide seneye göreceğiz bakalım kaliteli ön libero alalım,bu sefer ah be Mustim derler bu adam tam bir piyangodur her zaman insanın kafasına kuş pislemez beyler kıymet bilin...

Bırakın bu Mustafa'yı horgörmeyide seneye göreceğiz bakalım kaliteli ön libero alalım,bu sefer ah be Mustim derler bu adam tam bir piyangodur her zaman insanın kafasına kuş pislemez beyler kıymet bilin...

Evet müthiş piyango :o 30 yaşında, hiçbir başarısı olmayan vasat bir oyuncu

Evet müthiş piyango :o 30 yaşında, hiçbir başarısı olmayan vasat bir oyuncu

Ne diyon oğlum sen alkolü fazla mı kaçırdın?

Piyango tabiki sezon başında alıpta yedek oturur bir faydası olmaz dediğin adam orta sahanı ayakta tutmak için kendini paralıyor,bunu görmüyor musun?

Ne diyon oğlum sen alkolü fazla mı kaçırdın?

Piyango tabiki sezon başında alıpta yedek oturur bir faydası olmaz dediğin adam orta sahanı ayakta tutmak için kendini paralıyor,bunu görmüyor musun?

Müdür iyi niyetinden şüphem yok . Ama yeterli değil en fazla rotasyon oyuncusu olmalı orta sahadaki adamların çoğunun kalıtesiz olmasından dolayı süper , hiper göründü gözümüze

Kendini paraliyor diye alkis mi tutalim yani, adam yetersiz apacik goruluyor bu.

Müdür iyi niyetinden şüphem yok . Ama yeterli değil en fazla rotasyon oyuncusu olmalı orta sahadaki adamların çoğunun kalıtesiz olmasından dolayı süper , hiper göründü gözümüze

Bence bir çok yıldız oyuncudan daha sivri bir futbol oynuyor,ve maçın hep içinde ben isme cisme bakmam hocam ne veriyor ona bakıyorum.O yüzden ön libero hayalleri kurmuyorum fazla takımın bek sorunu çok ciddi boyutta.

Mustafa neler yaptı öyle antalya maçında; 4 net gol pozisyonu, yediğimiz 2. golde necatinin önüne değil de bu taraftan topu kapmaya çalışmasa dünyada milyonda 1 görülebilecek bi hareketti.. Kupadan onun aşırı hırsı nedeniyle elendik.. Başka bi açıklaması yok.. Ama o kendini geliştirecek profesyonellik konusunda da.. Ve bölgesinde Türkiyenin en iyisi olacak seneye...

Haftalarca hırsı yeter yazdınız 2 maç cidden kötü oynayınca hemen kabiliyetsizin teki oldu.Ya bu kadar vefasız olmayın.Antalya maçında hata yaptıysa Antep maçını o aldı.Hem o hata yapana kadar futbolcuların aklı nerdeydi atın 2'yi rahatlayın.Kaliteli oyuncular aldık ya herkese burun kıvırır oldu millet.2 sene önce oynasa bu adam tapardınız.

Atletico'ya gol atar aslanım Mustafam deriz o yüzden sadece gülüyorum,1-2 maç iyi oynayan yabancıların videolarını saatlerce bir golünü,şutunu izleriz,Mustafa Sarp sezon başından beri en faydalı 3-4 oyuncudan biri ama 1-2 maç kötü oynayınca hep böyle gidecek sanıyorlar,çokta lülü bu adam herkese kapağı takar oyunu çok iyi okuyor doğru yerde duruyor.Alırsak süper bir ön libero bende isterim ama elde ki kadroda vazgeçilmezdir bu adam.

Haftasonu arkadaşla beraber caddebostan'dan bmw kiraladık 2008 model siyah 3.20 tek kapı...Aldığımız yerdeki sorumlu bu araba mustafa sarp'ın eski arabası dedi ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama plakasının ortası (SRP)'dı:)

Bana gore Madrid maçinda iyi oynamadi, yine iki pozisyonu harcadi orta saha diye bisey yoktu

Yok abi avrupa hedefse Sarp gibi oyuncularla olmuyor.Eli ağına dolaşıyor.

Geri
Üst Alt