#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ne alaka.? sen sevdiğin x futbolcu için mi bir takımı tutarsın.?

Ben bunu seviyorum bak.

alakasız işte, elimizdekiler bunlar en iyisi seçilir oynar, biz de biliyoruz adamın eksilerini galatasaray topçusu olmadığını, zaten sene sonunda daha iyi gelecek, şimdilik budur

Aynen ben de farkettim zaten yazdım buraya.

Ben bunu kaç haftadır yazıyorum, bir farkedenin daha çıkması sevindirdi beni. dediğim gibi Mustafa'nın kişiliğine, Galatasaray sevgisine, mücadelesine birşey diyemem, saygı duyarım ama top bizdeyken bu tavrı nedeniyle takımı bir kişi eksik bırakıyor. Top bana gelmesin de hata yapmıyım düşüncesi içerisinde çok belli ki. Galatasaray ayarındaki bir oyuncunun düşüncesi böyle olmamalı bana göre. Büyük takımlarda oynayan herkes yeri geldiğinde sorumluluk alabilmeli. Yeri gelir hata da yapar, gol de yedirir ama sorumluluk alır. Barış örneğin Mustafa'dan daha mı teknik? Kesinlikle değil ama bazen biraz fazla abartıya kaçsa da deniyor. Hata yapıyor, birçok kişi tarafından küfür yiyor burada da belki ama en azından oyunun içerisinde, birşeyler üretmeye çalışıyor. Mustafa çalışkan değil demiyorum, kendisini her maç sonuna kadar zorluyor bu çok açık ama toplu oyunda maalesef hiç yok. Tabii Barış'a hata yaptığından dolayı küfür edip de Mustafa'ya haddini biliyor diyen o kadar insan varken belki de çok yanlış yapmıyor kendi açısından.

Bu seneyi mecburen Sarp,Ayhan ve Barış'la bitirmek durumundayız.Bu oyunculara ne kadar kızsakta yetenekleri sınırlı önümüzdeki sezon bana göre bu bölgede devrim yaşayacağız yapılacak transferlerle.

Bu seneyi mecburen Sarp,Ayhan ve Barış'la bitirmek durumundayız.Bu oyunculara ne kadar kızsakta yetenekleri sınırlı önümüzdeki sezon bana göre bu bölgede devrim yaşayacağız yapılacak transferlerle.

:o

Bu nasil birsey yahu, Sarp ve Baris, bir de Ayhan. Ayhan'in sol ayaginin en kucuk tirnagindaki bakterilerde bile Sarp ve Baris'tan daha fazla yetenek vardir. :idea:

dün akşam iyi oynadı.maçtan sonra çok sıkıştırdılar çocuğu illa bursa şampiyon olsun desin diye iyi cevap verdi telegolcülere

Mucadelesi iyi, ama sanki toptan korkuyor gibi.

baskı yemeyince zaten isabetli pas atabiliyor dikine ama,sorun baskı yiyince eli ve ayaklarını birbirine dolanması:)

normal koşullarda ilk 18de bile olmaması gereken oyuncu ...

Efendiğiline ve mücadeleci oyununa saygım sonsuz, ancak şunu hiç anlanmadım hangi özelliğinden dolayı galatasaraya alındı.

O mevkide oynuyan ne ayhandan ne mehmetten ne de barıştan fazlası var.

Form ve performans olarak Elano dahil GS ın ortasahasında oynayacak 1.oyuncudur.

Bu adamın kendini aştığı günleri ne çabuk unuttuk beyler.

Yapmayın, etmeyin.

Tamam formsuz şu aralar ama ilk devre kendini aşmıştı resmen. Yiğidi öldür hakkını ver...

Bir an önce dönsün şu formuna.

Hırslı oynadığı zaman kendini katlayabilen bir futbolcu. Çok fazla futbolcuda yok bu özellik.

Bir an önce dönsün şu formuna.

Hırslı oynadığı zaman kendini katlayabilen bir futbolcu. Çok fazla futbolcuda yok bu özellik.

dönecek formu falan yokdu,

ilk devre m.topal sakat -skatlık sonrası bitikdi

ayhanda bitikdi

barış zaten orada tercih edilmiyordu

dolayısı ile m.sarp etrafında koşmayan bir ton adamın arasında

tafartara cok koşan ,mücadele eden bir görüntü ciziyordu ama peformansı bugünden hiç farklı değildi yani illisyondu illisyon...

Geri
Üst Alt