Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: #16 Mustafa Sarp
Nasıl bir ortasaha oyuncususun sen bir top çalamazmısın.
Nasıl bir ortasaha oyuncususun sen bir top çalamazmısın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu yabancı sınırlaması olmasa bu tür adamlara kesinlikle muhtaç olmazdık.
bencede yabancı sınırlaması kalkmazsa avrupada türk takımlarının başarısı hayal.
Ben beğenmedim. Barış geriye geldi top aldı. Top Neill'deyken kaleciyi işaret ediyor beyefendi.Neill'de geri oynamadı direkt ileri oynadı.
Dün bir pozisyonda top Neill'ın ayağındaydı. Neill pas atacak adam ararken Mustafa Sarp eliyle geriye dön diye talimat verdi. Neill dönmedi, uzun top yaptı ve tam yerini buldu. İşte türk futbolcusuyla yabancı futbolcu arasındaki fark bu dedim, ne yazık ki.
Neill pas atacak adam ararken Mustafa Sarp eliyle geriye dön diye talimat verdi.
At gözlüğünü çıkartalım tekrar maçı seyredelim arkadaşlar.
Mustafa Sarp ne yapsın demezlermi insana. Gio yardıma gelmedi , Keita yardıma gelmedi.
Karşı tarafın ortasahasında Ceyhun , Alanzinho , Selçuk,Colman gibi üst kalitede çok koşan ve çok pasan oyuncular var ne yapsın bu adam tek başına biri bana bunu açıklasın ?
Gio ve Keita yardıma dönmüş olsaydı bu adamlar görevini iyi şekilde yapardı adamlar bir sağa bir sola koşuyor yokki yardıma gelen adam çaresizce kenara bakıyor ne yapayım diye. Kenar yönetimi Gioya diyor yardıma gel diye ama kimse dönmüyor.Keita keza dönmez dönup yardım ettiğini görmedim bence bu adamda hiç bir suç yok o ortasahada istediğini koy birşey yapamaz tek başına . Takım oyunu bu son dakikalarda bakın hala birşeyler yapma çabası içindeydi. Ama artık bitmiş durumdaydı tek başına 4 ortasaha ile uğraşmak kolay mı sanıyorsunuz ?
Arkadaşım biz Sarpın top kullanamamasını,sınırlı olan kapasitesini falanda geçtik top çalamıyora geldik.Rakibinin yanında sadece koşarak eşlik ediyor birtane top çaldığını gördünmü?
Keita keza dönmez dönup yardım ettiğini görmedim bence bu adamda hiç bir suç yok o ortasahada istediğini koy birşey yapamaz tek başına . Takım oyunu bu son dakikalarda bakın hala birşeyler yapma çabası içindeydi. Ama artık bitmiş durumdaydı tek başına 4 ortasaha ile uğraşmak kolay mı sanıyorsunuz ?
Çok gördüm sen top kapmadığını nereden çıkardın ? Diyorum sana seni 4 kişinin arasına bırakalım 4 e 1 yapalım kaçdefa top çalarsın ? Mesafe kısa değil 40-50 metre mesafe olacak kaç defa top kaparsın yada kaç kişi top kapar bana bunu güzel bir dille açıklayabilirmisiniz ?