#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

mustafa top oynamayı bilmiyo sadece vücüdunu kullanıyo ama takımdaki en inançlı kişilerden biri

karakterli bir arkadaş,örnek kişiliğiyle, futbola kafasını verirse çok faydalı olacak.inşallah.

Neeskens'in röportajında bahsettiği "pozisyon alma" konusunda en çok hışım gören oyuncu Sarp'tır. Üstelik bir orta saha oyuncusu. Attığı pastan sonra olduğu yerde kımıldamadan bekliyor Sarp, halbuki boşa kaçıp top istemesi gerekir. Hareketli olması gerekir. Bir de bunun yanına sürekli geriyi düşünme zihniyeti var ki hiç sormayın...

Trabzonla oynadigimiz kupa macini canli izleyince karar verdim, bu takimin orta sahasinda takim hucumdayken ve top o bolgelerdeyken 15 saniye boyunca yerinden kimildamadi, boyle bir futbolcu olamaz diye dusunuyorum.

Trabzonla oynadigimiz kupa macini canli izleyince karar verdim, bu takimin orta sahasinda takim hucumdayken ve top o bolgelerdeyken 15 saniye boyunca yerinden kimildamadi, boyle bir futbolcu olamaz diye dusunuyorum.

Yok artık, aynı şeyi aynı maçta düşünmüşüz. O maçta sanki bir gariplik vardı. Adam çakılıp kalmıştı oraya.

barıs özbekle kol kola girsin ilk otobüsle anadoludan bir kulübe ....

Bizim için en olumlu olacak olay, Mustafa'nın gitmesi olur.

Mustafa candır canandır önce gitmesi gerekenler G.Zan,Barış ve Aykut tayfasıdır.

M.Sarp ön libero oynadığı her maçta çok iyi performans göstermiştir ama Rijkaard ne zaman Sarp ı MC veya forvet arkası şeklinde oynatmaya başladı ozman Sarpı bitirdi taraftarın önüne attı.

Geçen sezon aldığı paranın formasının hakkını veren 3,4 oyuncudan biridir.

Oynadıgı futbolun 4-3-3 ile ve Rijkaard'la ilgisi nedir anlayamıyorum. Buna ragmen her maç 70'den sonra takıma enerji versin diye on liberonun onunde serbest oynatılması nedir?

Bir iki maçta hırsı ve biraz da sansıyla iyi ki bir gol attı. İyi niyetle futbol oynansaydı...

Sene başında gerçekten çok güzel oynuyordu. Pası attıktan sonra boşa bile kaçırıyordu daha fazla topla buluşuyordu. Pana maçında 3-4 kişiyi geçip Messi kesildiğini bile gördük. Ama herkes gibi Sarp'ta bozuldu.

https://www.youtube.com/watch?v=s5SLQTPicLw

Bu adam koskoca Galatasaray`da forma giymeye devam ettigi surece ne kombine alacagim ne de forma. Kimin umrunda olur ? Kimsenin ama benim gibi dusunen onlarca arkadasim var

Sarp hıslı savaşcı bir oyuncu Barış ta öyle ama sadece bu özellikleri var. Bize sorumluluk alan çift yönlü orta saha elamanı lazım. ama yedekte dursunlar can simidi misali. Yada Sarp+Barış verelim M.Ceylanı alalım olmaz mı ki. çokmu bencil düşündüm :(

Geri
Üst Alt