160 Korner Kullanıp Gol Atamamak

Donk olmasa son 899 kornerde tek golümüz var son 4 senede oda Halilden.

1636630909190.webp

Whyscout istatistiklerine göre

Son 3 senede 695 kornerimiz var. ( son gümrük maçı dahil)

Önceki sene 34 maçlık sezonda maç başı 6 kornerimiz var.

34 maç x 6 = 204

204 + 695 = 899

3 gol atmışız ikisi Donk, biri Halil

hocanın istediği takım henüz kurulmadı. kurulduktan sonra bakalım bu istatistiklere

kısmetse ocakta bitecek

Direkt kornerden hatirladigim sadece iki gol var benim son iki yil icinde. Fazlasi olabilir de benim aklima bi bu ikisi geldi.

Biri Donk'un Fener'e attigi, digeri de Luyindama'nin transfer olur olmaz ikinci macinda kupada Hatay'a attigi gol. Cok iyi hatirliyorum o macta Luyi golü atinca oh be nihayet hayvan gibi topa cikabilen bir oyuncumuz geldi diye sevinmistim.

Luyindama gibi bir azman varken bunu duran toplarda lehimize kullanamamiz büyük acizlik gercekten.

aslında kullandığımız duran toplardan sporcularımızla buluşanları izole edip bakmak lazım tehlikeli posyonmu değil mi diye
deplasmandaki loko maçında tehlikeli ortalar hatırlıyorum
mesela nelsona ne kdr top gelse nafile herifin gol atabileceğini sanmam. kafa vuramıyor pek

aslında kullandığımız duran toplardan sporcularımızla buluşanları izole edip bakmak lazım tehlikeli posyonmu değil mi diye
deplasmandaki loko maçında tehlikeli ortalar hatırlıyorum
mesela nelsona ne kdr top gelse nafile herifin gol atabileceğini sanmam. kafa vuramıyor pek

Takimda kornerden gelen topa direkt kafa vurabilecek adam sayisi cok düsük. Vurabilenler de pek tehlike yaratamiyor.

Mostafa geldiginde sevinmistik videolarda falan hayvan gibi kafa vuruyordu, ama geldiginden beri tek bir kafa golü bile yok adamin. Golü gectim yarattigi tehlike bile yok neredeyse. Kornerlerde özel bir taktik uygulamadigimiz müddet topu ceza sahasi icine yollayip tehlike yaratmamizi beklemek sadece bir hayal olarak kaliyor. Topu kaybedince de, ki neredeyse hep kaybediyoruz, kalemize dogru yogun atak yeme ihtimalimiz artiyor direkt.

Degisik duran top taktikleri denemekte fayda var. Atiyorum mesela yillardir ligimizde tikir tikir isleyen Gökhan Gönül ön direk taktigi, ya da kisa kullanip calisilmis iki üc pas istasyonu ile ceza sahasina girme taktigi vs gibi bunlara benzer seyler denemek lazim. Mesela senin elinde Morutan gibi caprazdan müthis sut ceken bir velet var.

Bu duran top olayini bizimkiler niye bu kadar arka plana atiyor gercekten zerre anlam veremiyorum. Her tikandigin veya gol yollarinda zorluk cektigin macta duran top macin kilidini acmak icin herdaim bir numarali silahtir. Ki bizim yetersiz oyunumuzla tikandigimiz cok macta oldu bu sene ve gecen sene.

Şans da lazım. Ne kadar çalışırsan çalış olmayabilir, denklemde bağımsız değişkenlerin etkisi daha fazla. Ama bizde durum çığrından çıkmış gibi 🤣🤣🤣

Glasgow Rangers maçında Marcao da atmıştı kornerden.

Hoca bravo takımı çok iyi duran top çalıştırmışsın her zaman ki gibi gol atamadığın gibi rakip orta sahadan yürüye yürüye gol attı takım harika duran top organizasyonlarıyla şaşırtmaya devam ediyor.

Birisi korner sayısını hesaplasın başlığı değiştirsin çünkü bu iş şakadan çıktı komediye doğru gidiyor 7 sayfada herkesin yazdığı ortak bir şey var zaten gol atamıyoruz bari gol yemeyelim ya da duran topları direk Muslera'ya dönüp oyuna oradan başlayalım herkes bu kadar eminken her seferinde aynı şeyleri yaşıyoruz teknik heyet şu yazılanları görse utancından görevi bırakırdı.

İnanilir gibi degil ya. bak duran top korner atamiyoruz tamam su macta duran toptan 5 saniye sonra mesuttan gol yedik ya. topla kalemiz arasinda 100 metre vardi ulan baskasi olsa kahkaha atardim yedigimiz gole bak
Bizimkiler sanki her maç gol atıyor gibi çıktılar bence içeriye 1 kişi yollasak yeterdi en azından gol yemez 1-0 önde götürüp 2'yi bulunca maçı koparırdık gerçi pardon 2 de bulsak kopmuyor geri dönüyorlar.

bi adamın futbol cehaletini çırpınmasına rağmen duran toptan gol attırmayı bi türlü becerememesinden anlayabilirsiniz. yıllardır süren kronik bi sorun

Geri
Üst Alt